joi, 20 octombrie 2011

Portret de fumător – desen in creion pentru Haloween

151020112039

Acesta este portretul unui fumător înrăit care nu s-ar lăsa de tigari nici mort. Am făcut acest desen in creion acum cateva zile. Ma întristează si mă sperie amploarea pe care a luat-o tabagismul in ultimul timp. Din ce in ce mai mulți tineri fumează si se apuca la vârste din ce in ce mai mici prajindu-si neuronii si imbacsindu-si plamanii cu gudroane monoxid de carbon si alte substanțe toxice si cancerigene. Marți am trecut prin Piața romana si nu puteam sa respir puțin aer curat pentru ca ma sufocau fumurile oamenilor care fumau pe strada. Desi fumatul are numai efecte negative asupra sanatatii si o mulțime de bani se duc pe tigari  multi fumători prefera sa fumeze pana fac cancer si ii mai îmbolnăvesc si pe cei din jur care sunt nevoiți sa le înghită fumurile.

Eu cred ca ar trebuie sa se fac mai multe campanii anti-fumat in scoli si elevii sa fie mai bine supravegheata pentru ca majoritatea fumatorilor se apuca de fumat la vârste fragede când sunt in școala sau in liceu si cu cat s-au apucat mai devreme de fumat cu atât au sanse mai mare sa se apuce si de droguri.

3 comentarii:

Anonim spunea...

vai....

Anonim spunea...

eu cred ca esti proasta si ca iti dai cu parerea gratuit despre lucruri pe care nu le cunosti. nu zic ca fumatul e bun, clar nu e. dar habar nu ai cat de usor te apuci de fumat si cat de greu iti e sa te lasi, asa ca vezi-ti de tampeniile tale de desene porno in pix si nu mai arunca vorbe in vant.

Fumator la 15 ani spunea...

"habar nu ai cat de usor te apuci de fumat si cat de greu iti e sa te lasi..."

Pai si atunci care este mai tampit? Ea, care subliniaza cat de rau este fumatul, sau cineva care se apuca de fumat, fiindca-i modern si usor...

Si apropo de a te lasa de fumat: tot invatul are si dezvat. Carpelor insa, le lipseste vointa, asa ca dezvatul le vine odata cu pamantul impins peste sicriu. Ceea ce este pe deplin meritat!

Related Posts with Thumbnails