duminică, 13 februarie 2011

Un alt desen din liceu, un alt vis de iubire

Acesta este un desen pe care l-am realizat la 17 ani dorindu-mi sa am langa mine o fata si sa pot sa o tin mana, ceea ce imi doresc si in aceasta duminica trista si plictisitoare.
Azi intr-o duminica plictisitoare de 13 februarie, inaintea zilei sfantului Valentin sunt iar singura si ma uit iar si iar peste miile de desene vechi pentru ca aceste desene sunt tot ce am.

9 comentarii:

Delia spunea...

pretty sexually explicit

Alexa spunea...

Draga mea! Incearca sa ai mai multa incredere in tine si sa nu iti fie rusine cu ceea ce esti! Iti vorbesc din propria experienta si stiu cum este sa iti fie teama de ce gandesc oamenii despre tine. No more! Deschide ochii,sunt atatea fete frumoase care cauta ce cauti si tu...sper sa fi fericita ca de talent nu ma pot indoi!

andreea spunea...

desenele tale sunt superbe ,cred ca si u esti la fel de superba, pacat ca unii nu observa lucrul asta.si eu sunt la fel ca tine si cred ca nu ar trebuii sa ne mai fie teama de reactia oamenilor.te pupic si in continuare iti doresc mult succes

rami spunea...

nu am vazut pana acum astfel de desene si sincer ma bucur ca team gasit site imi place mult cum desenezi si ce desenezi, frumos...si sper sa iti gasesti intr-o zi ce iti doresti...

Fane spunea...

dumnezeuleee, cat cacat poti sa mananci!! n-ai mai mult talent la desen decat are wc-ul meu la compus muzica! si de parca mazgalelile astea pseudo-artistice nu erau de ajuns, bagi si niste descrieri de toata jena! chiar si ultimele desene, care se vor a fi ceva mai bune ca restul, sunt decat niste kitsch-uri penale.. mai fata, mai bine lasa desenul pentru aia cu talent, mergi si cauta-ti un cocalar sa te arda, sa iti treaca frustrarile aerele de lesbiana inchipuita, si fanteziile de cacat pe care le tot pictezi. posibil sa stergi comentariul asta, dar citeste-l inca o data, si ia aminte.

Mary Alice spunea...

Fane esti un PORC IMPUTIT nu poti sa-ntelegi pe nimeni , nici sa recunosti talentul real . de parcatu ai fi mai talentat decat WC-ul , mai bine te duci si te bagi cu capu-n el IODIOTUL NAIBii . nici macar nu ai o chifla in stomac!

Francinne spunea...

Mai,@Fane.Daca nu mai gasesti poze cu psihopati pe facebook,nu te lua de ceilalti postand comentarii cu continut obscen si jignitor.Esti gelos ca te-ai nascut cu emisfera dreapta a creierului nedezvoltata,si ca sa fiu sincera,si cu cea stanga in aceeasi stare.Corina are talent si imaginatie,spre deosebire de tine,care bei doar apa din WC.Inceteaza sa te mai crezi superior,pentru ca,iti spun eu,nu esti.

@Corina,nu-i asculta pe toti astia care s-au nascut cu un cur in loc de creier.Si scuza-mi limbajul obscen,te rog.

Otilia spunea...

nu credeam ca am sa gasesc pe cineva in aceasi situatie ca mine..foate frumoase desenele..esti un adevarat talent!!

anka86 spunea...

ma bucur ca ti-au luat aparare mary alice cat si rachel jo bahasting...mi-au placut comentariile lor si au mare dreptate.

Related Posts with Thumbnails