miercuri, 6 noiembrie 2013

O iubire intre doua femei

Ele se iubesc si se au una pe alta intr-o lume ostila, in bataia vantului, pe un pamant nesigur care se cutremura, se crapa, se prabuseste si le fuge de sub picioare. Ele sunt atat de firave, atat de singure stau imbratisate, aproape una de alta desi totul in jur se opune. Oare va rezista iubirea lor fragila intr-o lume atat de dura?
Pictura de mai sus a fost facuta folosind doar cafea, zahar si ciocolata si prezinta un sentiment pe care l-am trait pana acum si un gand care mi-a trecut prin minte de nenumarate ori, fiind influentat si de cei din jur care imi ziceau  mereu ca o femeie trebuie neaparat sa aiba un barbat puternic si descurcaret langa ea pentru ca altfel se alege praful si o mananca cainii si cand o privesc aproape ca imi vine sa plang. Am avut perioade cand nu aveam un loc de munca, orice incercam sa fac era sortit esecului, nu aveam bani si ma simteam foarte slaba si neajutorata si ma gadean cum ar fi daca as avea alaturi pe cineva exact ca mine. Oare ce am face noi amandoua? Ne-am prabusi impreuna? Ce viitor ar putea avea o relatie fara nicio baza?

4 comentarii:

Anonim spunea...

esti o tipa super daca poti vizualiza asa imagini,cat despre talent nu e cazul sa vorbesc eu...daca vrei sa cunosti o femeie matura, adevarata, aidoma imaginii pe care ai desenat-o suna-ma la 0767233274, eu asa sunt, "lipita"de femeile din viata mea...mirela din c-ta

Anonim spunea...

Nu am un loc de munca, orice incerc sa fac pare sortit esecului, nu am bani si ma simt foarte slaba si neajutorata si ma gadesc cum ar fi daca M-AS SINUCIDE. Deci sunt intr-o stare mai rea decat a ta.

Anonim spunea...

Da, chiar asa: oare cum ar fi daca V-ATI SINUCIDE TOATE TREI?

Anonim spunea...

foarte frumos.

Related Posts with Thumbnails