luni, 16 aprilie 2012

Sfintii apostoli Petru si Pavel

Sfintii apostoli Petru si Pavel
Azi nu am avut ce face si am dus lipsa de inspiratie si m-am apucat de desenat icoane ca toti pictorii de icoane care nu fac altceva decat sa copieze la indigo icoanele bizantine, aceleasi icoane, toate la fel, copiate in mod robotic, mecanic de mii si mii de ori si am ales sa fac o icoana a sfintilor Petru si Pavel, asa cum stau ei imbratisati, cu obrajii lipiti si cu buzele aproape contopindu-se intr-un sarut. Este vorba despre icoana in care cei doi sfinti sunt prezentati in ipostaze mult prea tandre pentru doi barbati heterosexuali, imbratisati, atingandu-se si privindu-se in ochi ca doi indragostiti.

Despre faptele care ar indica homosexualitatea reprimata a sfantului  Pavel am mai vorbit in postarile anterioare si se pare ca si Petru, pe langa faptul ca era extrem de misogin, avea niste tendinte bisexuale pentru ca in ciuda faptului ca a fost casatorit, devenea extrem de gelos cand o femeie se apropia de Iisus Hristos zicand ca femeile sunt inferioare, nedemne de viata si nu au ce cauta in preajma apostolilor, fapte consemnate in Evanghelia dupa Toma:  "Mariham (n.r. - personajul a fost identificat de specialişti drept Maria Magdalena) să plece dintre noi, căci femeile nu sunt demne de viaţă" la care Iisus Hristos a raspuns: "Eu însumi o voi conduce spre a o face bărbat, pentru ca şi ea să devină un spirit viu asemenea vouă, bărbaţilor. Căci orice femeie care va deveni bărbat va intra în Împărăţia Cerurilor".
Atat sfantul Petru cat si Pavel erau de un misoginism extrem considerand ca femeia este murdara, inferioara si nedemna de viata si pe deasupra erau si extrem de homofobi, toate astea din cauza ca chiar ei aveau niste tendinte homosexuale reprimate si nu se acceptau asa cum erau si ii urau de moarte pe cei care faceau ce simteau si erau fericiti asa, fiind in acelasi timp imvidiosi si gelosi pe femei, pe care la nivel instinctiv le percepeau ca pe niste concurente, ei avand creiere mai mult sau mai putin feminizate.
Daca punem cap la cap icoanele bizantine de mai sus in care sfintii Petru si Pavel sunt mult prea apropiati si intimi pentru doi barbati heterosexuali, pasajele din biblie in care Pavel spune ca "pe toti ne ispiteste satana spre pacatul sodomiei", fraza prin care se da singur de gol si da dovada de o foarte mare ignoranta ajungem la concluzia ca Petru si Pavel erau homosexuali, aveau chiar o relatie homosexuala care mergea in virtutea instinctelor desi ei fie nu acceptau nici ruptul capului acest lucru fie o ascundeau cu grija fata de altii pentru a nu pata imaginea lor pura, neprihanita de sfinti. Pavel era homosexual sau bisexual si depunea mereu un efort autodistructiv de infranare a pornirilor sexuale si credea ca toata lumea este ca el si ca toti trebuie sa procedeze ca el.
Este trist ca un asemenea om frustrat, agresiv si extrem de misogin care vorbea mereu in mod fals despre iubire in timp ce nu era in stare sa se iubeasca nici macar pe el si ii dusmanea si ii ura pe cei care erau in armonie cu propriul corp si cu propria persoana asa cum isi ura si propriul corp (el a inventat expresia "mintea carnii") a putut face atata rau influentand miliarde de oameni naivi si needucati care i-au citit textele nascute din propriile frustrari si framantari interioare crezand ca sunt insuflate de Dumnezeu si le-au luat drept litera de lege. Acest personaj odios, misogin si homofob care era in stare sa dea cu piatra cum vedea o femeie care incearca sa ridice apul putin mai sus decat statutul sub uman in care era bagata sau un om fericit car chiar stia sa iubeasca si sa fie in armonie cu propria persoana si cu cei din jur a fost unul dintre primitivii care au scris biblia, si din pacate cel mai influenti.
Toti cei care iau biblia drept litera de lege si nu stiu decat sa judece si sa arunce cu piatra ar trebui intai sa stie cine a fost Pavel, unul dintre oamenii din spatele cartii cartilor care in niciun caz nu a fost data de Dumnezeu ci a fost scrisa de niste oameni agrsivi si intoleranti de pe urma carora are de tras o omenire intreaga si in primul rand femeile care se duc la biserica ar trebui sa stie ce gandeau sfintii apostoli Petru si Pavel despre femei pe care le considerau inferioare, murdare, pacatoase, nedemne de viata, pentru ei o femeie valorand mai putin decat un animal, iar tot sfantul Pavel a fost cel care a zis ca femeiea trebuie sa aiba capul acoperit si sa fie supusa barbatului, sa stea sub papucul lui, sa nu aiba niciun cuvant de spus si sa nu cumva sa-i invete pe altii ceva (dupa mintea lui Pavel nicio femeie nu ar fi trebuit sa fie profesoara) sau sa fie sefa peste un barbat. Dupa mintea misogina alui Pavel femeia trebuia sa fie un fel de sclava a barbatului ca femeile musulmane. Acesti oameni care au scris biblia inspirati de propriile framantari interioare, deliruri si voci pe care le auzeau in cap (multi dintre ei sufereau de scizofrenie), in niciun caz nu inspirati de Dumnezeu au facut un imens rau omenirii pentru ca din cauza lor au aparut religiile abrahamice, niste religii agresive care in timp ce vorbesc in mod ipocrit despre iubire pentru a capta si a controla masele instiga la ura si la razboi, de la vanatoarea de vrajitoare din evul mediu, oprimarea femeilor si vesnica vanatoare de "sodomiti" care in religiile abrahamice sunt vanati mai rau decat criminalii uitandu-se ca chiar in sanul bisericii incepand cu Petru si Pavel este plin de persoane cu alte orientari sexuale, dar care nu recunosc, pana la jihadul pe care il fac musulmanii si in ziua de azi. Realigiile abrahamice s-au impus nu pentru ca asa a vrut Dumnezeu ci datorita agresivitatii lor, Am fi trait intr-o lume mai buna daca nu ar fi existat religiile abrahamice cu tot misoginismul si cu toata intoleranta lor.

4 comentarii:

Mary Alice spunea...

stii ce-mi place la tine ? ca stii , omule , sa te impui si sa exprimi ceva , nu ca si cretinii aia dusi cu capul care cred in toate prostiile !

Anonim spunea...

Esti bolnava...nu cred sa ai remediu, mintea ta e total pervertita.Que Dios se apiade de tu pobre alma tormentada.

Mary Alice spunea...

ma enervati pana la limita , anonimi retardati . macar afisati-va dracului numele cretine . "bolnava ?" cum adica ? geniu si "bolnava" nu e acelasi lucru . dupa cum am mai spus : duceti-va si bagati-va p***-n dumnezeul ala pe care il iubiti atat de mult

George spunea...

Sunt George, eu pictez icoane şi te rog să citesti mai mult despre ce înseamnă icoana Ortodoxă. Atunci vei descoperi rostul " copierii icoanelor", vei vedea icoana ca pe o Scriptură, care de fiecare dată tranmite acelaşi Adevăr. În ceea ce priveşte afirmaţiile referitoare la cei doi Sfinţi Apostoli, îndemnul este acelaşi, citeşte şi documentează-te din surse credibile şi priveşte obiectiv lucrurile fără influenţe gen Codul lui Da vinci, Discovery..etc.
M-am simtit dator să-ţi spun lucrurile astea în Postul Sfinţilor Apostoli, fără intenţia de a te judeca pentru ideile tale.

Related Posts with Thumbnails