sâmbătă, 6 iulie 2013

Si totusi cate desene si picturi am creat pana acum?

Ieri si azi am scanat sute de desene cu gandul ca voi avea in calculator absolt tot ce am creat din anul 2000 si pana acum dar nu am reusit sa le termin de scanat nici pana acum. In momentul de fata am 3880 de desene si picturi in calculator dar acestea sunt doar o mica parte din creatia mea demna de cartea recordurilor. Din mormanul de hartie de 30 cm inaltime alcatuit din mii si mii de nuduri am reusit sa scanez in doua zile doar cateva sute




6 comentarii:

Anonim spunea...

Cantitate, nu calitate, ai?

Anonim spunea...

Auzi, câtă memorie din calculator ți-ai irosit cu porcăriile alea? Și mai ales câți copaci ai ucis, că nu doar foile de hârtie vin din copaci, ci și creioanele, care sunt din lemn? Numai scene porno cu lesbiene știi să desenezi, atât, desenele tale sunt de calitate cu mult inferioară majorității desenelor de pe internet, hașurate aiurea și numai cu mizerii...păcat de talentul pe care-l ai, trebuie să recunosc că dacă n-ai avea nu ai putea face o linie pe foaie, dar degeaba ai talent, dacă nu ești în stare să-l folosești cum trebuie ! Păcat de tine că te irosești in astfel de porcării, când până acum chiar ai fi putut face ceva cu talentul tău. Cred că trebuie să ai câteva probleme psihice și câteva obsesii bolnave să nu poți desena și cunoaște altceva decât femei goale...e clar că ai fantezii erotice cu femei, de aceea te rog să te tratezi.

Anonim spunea...

este clar ca esti o lesbianca frustrata si fara tate de toata jena...oare parintii aia ai tai ce zic de tine? Sunt mandri de odrasla lor sau vor sa intre in pamant de rusine cu o copila distrusa ca tine ?

Anonim spunea...

Problema ei nu e ca deseneaza femei in pizda goala, si ca are fantezii cu ele. Bravo ei, asa i-au instalat sistemul de operare in creieras. Nu suntem in evul mediu ca sa vedem homosexualitatea ca pe o boala.

Problema ei insa e ca face desene EXTREM DE PROASTE, indiferent pe ce tema le face. Tot ce am vazut pana acum e de un prost-gust scarbos. Mai rau e ca e acceptata asa, se pare, de lumea din jurul ei, si mai si expune. E clar ca pictura in Romania e intr-un stadiu deplorabil, dar nu credeam ca s-a ajuns atat de jos incat sa fie pasibile sparcaielile de pe blogul asta. Poate ca organizatorii de expozitii chiar nu au ceva mai bun de pus, si mai apeleaza si la ea, din simpla nevoie de a face ceva, dar fac mai mult rau decat bine. Decat mizeriile astea, mai bine ar inchide dracu orice expozitie. Nu avem nevoie sa validam asemenea nulitati. Nu suntem asa de jalnici. Inca.

Anonim spunea...

Tu chiar ești atât de proastă? Dacă ți-ai băgat în memorie câteva sute de pizde goale și mai încă pe puțin 3000 de adăugat, nu îți dai seama că o să-ți încarci memoria și distrugi calculatorul, care e și așa praf, că nu cred că îți permiți tu un calculator performant. Îți spun din propria experiență, că și eu mi-am tras toate porcăriile de programe în calculator și toolbaruri peste toolbaruri și mi l-am distrus, aglomerâng memoria...de ce ești disperată să le scanezi? Ca să ne intoxici cu mizeriile astea și mai mult și să le pui pe blog? Îți dau un sfat: ia un desen pe care vrei să-l pui pe blog, scanează-l apoi șterge-l din calculator după ce l-ai postat...sau mai bine, păstrează pentru tine și nu le mai pune pe net, pentru că ne scârbești și de faci să vomăm și să avem coșmaruri !

Matza spunea...

Nu imi vine sa cred cati idioti mai suporta pamantul asta!!!Desenele tale sunt foarte frumoase si e de apreciat ca ai curajul ca prin ele sa iti deschizi sufletul.Urmaresc de 2 ani blogul si ma calca pe nervi cand vad cati idioti analfabeti si inapti mintali sunt.(de fapt sunt 100% sigura ca e unul si acelasi individ acest anonim ).Anonim = nulitate, un alt indivit neinselmat din gloata.In locul tau nu as aproba asemenea jigodii de oameni cu mintea cat o nuca sa comenteze pe blog.
Felicitari pentru munca depusa si pentru talent!Spre scarba unora sper din suflet sa nu te opresti din desenat si din postat , asa ca sa aiba cocalari motiv sa isi bage unghia in gat!

Related Posts with Thumbnails