duminică, 19 mai 2013

Pentru cei care ma critica pentru ca nu desenez barbati

Pentru cei care ma critica pentru ca desenez numai femei si nu desenez barbati goi am desenat acest barbat adevarat cu par pe piept, degete groase, tigarea fumegand in gura si berea mereu alaturi de el. Acum astept comentariile voastre fetelor. Mai vreti sa mai vedeti si alte desene cu barbati nud/seminud? Daca cineva vrea sa-si puna acest desen in rama langa pat il dau si gratis. Eu  nu gasesc nimic estetic la acest barbat aproape dezbracat si consider ca un nud de barbat e ca o natura statica cu maracini in loc de flori dar cine stie, poate or fi fete cere nu isi pot lua ochii de pe el si l-ar lua si de sot.

3 comentarii:

nicu spunea...

nu ca eu mi-as dori nuduri cu barbati, dar trebuie sa te contrazic: daca un nud cu o femeie grasa poate fi frumos, atunci poate fi si unul cu un barbat gras.
dar nu te contrazic pina la capat, iti dau si dreptate: e normal sa desenezi lucrurile care te inspira, care iti spun tie ceva.

Anonim spunea...

Cine pastele ma-sii te critica pe tine, mah? :)) Bate vantul prin blog, iar desenul asta nu e decat o tentativa de a-ti auto-valida inclinarea sexuala.

Ai o repulsie la nivel fiziologic fatza de barbati. OK, nu e nimic rau in asta, fiecare se naste intr-un fel. Dar undeva in strafundul creierasului tau sta ascunsa notiunea ca a fi lesbiana e un lucru nefiresc. Probabil ti-a fost bagata acolo prin educatia pe care ai primit-o, prin oamenii pe care i-ai cunoscut, la scoala, in oarece cadre sociale. Constient, stii ca nu e adevarat, dar gandul ala nenorocit e acolo ingropat, si te macina. Ai o nevoie de validare asa de mare, incat trebuie sa crezi nu numai ca alegerea ta e cea buna, dar si ca a opta pentru barbati, la modul general, e ceva scarbos.
Iti dau un pont: faci parte dintr-o specie care se reproduce atat prin femei, cat si prin barbati. Esti libera sa faci ce vrei, si nimeni nu ar avea de ce sa te judece pentru asta (cel putin nu o persoana rezonabila). DAR, prin ostilitatea de care dai dovada, te deplasezi inca un pic spre intolerantza pe care o arati cu degetul intr-una la religia institutionalizata. Definitia cuvantului "ipocrizie". Caut-o.

In fine. O lesbiana care uraste barbatii. Cliseu mai mare ca 99% din picturile tale.

P.S. Sunt fata.
P.P.S. Nu sunt gay. Ia-ti gandul.

Anonim spunea...

Vezi ca nici nu stii sa scrii, talentata lui peste ! Se zice tigara, nu tigarea. Si esti varza oricum, esti doar o lesbiana frustrata.

Related Posts with Thumbnails