joi, 16 iunie 2011

Si a fost si vernisajul salonului de grafica

Azi a fost vernisajul salonului de grafica din Herastrau, expozitie organizata de asociatia artistilor plastici din Bucuresti. Din pacate nu a venit multa lume la vernisaj si nici trecatorii nu prea intrau in sala de expozitie, majoritatea trecand pe langa aceasta si ignorand-o total.
Mai jos sunt cateva imagini cu mine si cu desenele mele expuse acolo. Expozitia va ramane deschisa pana in ziua de joi 23 iunie.
Salonul de grafica al AAPB in Herastrau desene de Corina Chirila 8 dintre desenele artistei Corina Chirila expuse in Herastrau Desene de Corina Chirila expuse in cladirea pavilionului B din Herastrau Pictorita Corina Chirila cu cele 14 desene in pix expuse la salonul de grafica organizat de asociatia artistilor plastici in Herastrau Artista Corina Chirila la vernisajul salonului de grafica din Herastrau 16 Iunie 2011 Artista Corina Chirila cu cateva dintre desenele ei facute cu pixul Corina Chirila la pavilionul B din Herastrau Corina Chirila si cele 14 desene facute cu pixul expuse in Herastrau la salonul de grafica Corina Chirila la expozitia de grafica din pavilionul B din  Herastrau Corina Chirila Salonul de grafica Corina Chirila salon de grafica Corina Chirila in pavilionul B din Herastrau Desene de Corina Chirila expuse la salonul de grafica organizat de AAPB Desene expuse la salonul de grafica din Herastrau pavilionul B

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails