sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Sărutul

Sarutul01

Si acum când privesc acest desen in creion simt aceeași emoție puternica pe care am simțit-o când l-am creat si inima începe sa-mi bata mai tare, ca si cum as simți fiorii sărutului unei ființe pe care numai in vise îmi este dat sa o întâlnesc, acea emoție care îmi da forța creatoare, acel sentiment pur si frumos, frumos ca o zi de primăvara

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna , Corina

Mi-au placut tare mult desenele tale! Ma gandesc ca tu m-ai putea ajuta in realizarea unui cadou, pana acum negasind pe nimeni care sa redea prin desen ceea ce imi trebuie.
Vreau sa fac cadou o cana inscriptionata (nu susnt sigura ca acesta este termenul, dar sper sa intelegi) cu o serie de desene, care pentru mine au o anumita semnificatie. Sa-ti explic : incepem cu o garoafa, apoi cu 2 siluete care se saruta; un vulcan care erupe si a carui lava devine un drum, drum ce se desparte pt ca apoi sa se reuneasca;iar la final o floare albastra. Cred ca te-am ametit de tot! As fi FOARTE bucuroasa daca m-ai putea ajuta. Daca nu am fost explicita cere-mi mai multe detalii.
Multumesc!

Claudia

Related Posts with Thumbnails