sâmbătă, 17 martie 2012

Daca considerati ca tabloul meu cu Iisus si Iuda este o blasfemie uitati-va la icoanele clasice

Acest tablou reprezentandu-l pe Iuda stand in genunchi in fata lui Hristos si cernadu-si iertare, asa cum sta orice crestin cand se spovedeste, a iritat si irita in continuare ochii si creierele crestinilor puritani si ipocriti.
Ceea ce nu vor sa vada si sa stie crestinii este ca si unele icoane vechi de sute de ani ar putea fi considerate la fel de ofensatoare daca ar fi sa judecam dupa principiile lor rigide. Dovada este in imaginile de mai jos.

 Acestea sunt doua picturi bisericesti avand acelasi subiect, Iuda cerandu-si iertare. In aceste picturi este evident ca Iuda il saruta pe buze pe IIsus Hristos, scena fiind aproape la fel de incarcata de erotism ca si icoana cu sfintii Petru si Pavel imbratisati ca un cuplu de indragostiti despre care am vorbit intr-o postare anterioara. Probabil ca la fel ca si multi alti crestini sfintii Petru si Pavel instigau la ura impotriva homosexualilor prin textele lor pentru ca chiar ei aveau tendinte homosexuale reprimate si in loc sa se accepte asa cum sunt ii judecau pe altii, cum din pacate fac multi si in ziua de azi, incepand cu preotii si calugarii homosexuali care vorbesc mereu despre "cat de grav este pacatul sodomiei". Este plina biserica de preoti si calugari care fac sex cu alti barbati in chilii si in acelasi timp latra contra homosexualitatii.
 Dragi credinciosi mai lasati si voi prejudecatile si priviti aceste icoane care nu au fost facute de mine sau de alt artist contemporan si respecta cu sfintenie canoanele bisericesti, aceste icoane pline de iubire... intre doi barbati, iubirea pe care voi o considerati impotriva naturii si o condamnati ca pe o crima. Uitati-va si voi cata dragoste exista intre sfantul Petru si sfantul Pavel, cat de bine se simt ei, unul in bratele altuia, cat de mult se doresc, cum se privesc in ochi dorindu-si sa se sarute, cat de tandru se ating, cata iubire, cata tandrete. Acum sincer, daca voi ati vedea doi barbati exact in postura in care sunt reprezentati Petru si Pavel sau Hristos si Iuda ce ati gandi si ce ati crede despre ei? Credinta va invata sa judecati si sa aruncati cu pietre fara sa cunoasteti si probabil ca foarte multi dintre voi, credinciosi care vorbesc mereu in mod fals si ipocrit despre iubire si in acelasi timp instiga la ura, asa ar reactiona.
La fel ca si sfantul Pavel care scria texte homofobe care din pacate au ramas litera de lege pentru multi crestini multi credinciosi in loc sa se accepte intai pe ei asa cum sunt pentru a putea fi in armonie si cu restul lumii judeca aspru si cu dubla masura nelasandu-i nici pe altii sa triasca fericiti.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Esti dusa tanti!

Related Posts with Thumbnails