vineri, 23 martie 2012

Botezul lui Iisus Hristos, desen in creion

Botezul lui Hristos - Iisus Hristos si Ioan Botezatorul in apa Iordanbului
Prin acest desen in creion am imortalizat momentul cand Iisus Hristos a fost botezat de către Ioan Botezătorul in apa Iordanului, atunci cand crestinii cred ca asupra lui s-a coborat duhul sfant.

9 comentarii:

Francinne spunea...

Imi place cum ai zis "cand crestinii cred".

Anonim spunea...

desenul Botezul lui Iisus Hristos e de prost gust, ca crestina mi-e rusine sa trimit acest desen ciuva.

Tatiana spunea...

Draga Corina, nu iti ese frica de Dumnezeu dupa cum se vede in desen!

Aici tu in badjocora il prezinti pe Domnul Isus, dar El a venit pe pamint pentru ca sa moara pentru pacatele tale. poate ca acum nu intelegi dar va veni vremea cind vei intelege si sper sa nu fie prea tirziu pentru tine. Atunci cind vei muri si nu vei fi crezut in Isus CA CEL CE ITI IARTA PACATELE in timpul vietii tale- nu vei mai avea nici o dezvinovatire.

Gindestete bine ce faci, ai in mana viata si moarte tu alegi unde vei merge, numai tu - o alegere si o vesnicie in rai sau iad

Adina spunea...

Ba mie ca crestina imi place desenul, Biblia este scrisa in cod si toate spusele din ea au un caracter sexual sacru - sau cel putin aveau la popoarele de unde a fost furata. Iisus nu a venit sa moara ci sa vorbeasca despre iubire, nu despre frica.

Anonim spunea...

Ai talent la desen, insa de ce il folosesti intr-o forma distructiva pentru credinta crestina? Stii, picturile renascentiste din Bisericii au fost modificate in partile intime pentru a nu starni ispitire. Ori tu chiar asta faci, de ce? Deseneaza altceva personaje, ai de unde alege.
Sa stii ca Dumnezeu exista, El ti-a dat talentul ca tu sa il folosesti spre folos duhovnicesc, adica sa realizezi desene decente, cu haine si in pozitii cuviincioase, fara a pune erotismul in expresia si pozitiile unor sfintii.
Ai ganduri sinucigase si nu stii cum sa gasesti o scuza? Te simti singura? Ai fost tu sau cineva apropiat abuzat fizic sau moral?
Incearca sa analizezi mai mult ce desenezi, dintr-o perspectiva religioasa- pentru ca asta reprezinti.
Uitate peste canoanele crestine despre pictura, si nimic din ce faci tu nu o sa regasesti acolo. Asuma-ti asta pentru ca la Judecata o sa fi intrebata ce ai facut pentru aproapele, bine sau rau? Purtare decenta sau inspitire?
Cine se joaca cu focul, in cele din urma va fi ars!
Sfanta Scriptura, spune tuturor, pana astazi: "Nu va amagiti: Dumnezeu nu Se lasa batjocorit; caci ce va semana omul, aceea va si secera" (Galateni 6, 7)

Un caz cu o fata care a dansat cu o Icoana: http://www.crestinortodox.ro/religie/zoia-de-piatra-minunea-sfantului-nicolae-anul-1956-120865.html

Anonim spunea...

"Opera" e la fel de jalnica pe cat de injurioasa e ideea.
Ai reusit sa te acoperi de penibil, draga Corina Chirila!

Anonim spunea...

Intradevar ai talent insa cine iti permite tie sa desenezi o asemenea catastrofa. Vei fi judecata foarte crunt ptr ca ai indraznit sa IL desenezi pe ISUS HRISTOS in o asa postura oribila,imi e mila de tine. Sfatul meu e sa strgi aceasta imagine si sa nu mai desenezi in viata ta asa ceva. Am si eu acelas talent ca si tine corina insa nu imi permit nici macar sa ma gindesc la a asterne pe hirtie asemenea uriciune ce ai desenat tu. Tu gindesti macar umpic??

Unknown spunea...

ce minte bolnava:) ...nu sunt o persoana religioasa, poate nici tu... dar din respect pt parintii sau bunicii tai macar, ai putea sterge ba chiar arde aceasta porcarie... esti bolbava fetito. nu stiu prea multe despre tine dar meriti un scuipat in ochi daca te as vedea pe strada. esti genul de femeie care si-ar abuza copii sau s-ar imperechea cu animale si cimitir cred:))

Anonim spunea...

ecact...din respect pentru cei ce cred macar...nu trebuia sa deseneze o astfel de blasfemie....insa o minte bolnava si NEEDUCATA...nu ai ce face...sa ne rugam pt mintea si viziunea sa

Related Posts with Thumbnails