vineri, 16 decembrie 2011

Din ciclul “Nașterea lui Iisus Hristos” – Maica Domnului născând

Nasterea lui Iisus Hristos - Maica domnului Nascand

Acesta este al doilea desen in creion din seria de desene de crăciun  “Nașterea lui Iisus Hristos”, un desen care  surprinde momentul in care pruncul este adus pe lume printr-o naștere normala.

Mă întreb cum a rămas Maica Domnului de-a pururi fecioara așa cum zice preotul după o naștere deși eu ma îndoiesc serios de fecioria ei pentru ca atunci când a rămas însărcinata Maria era logodita cu Iosif si este mai probabil ca Iosif sa fi fost tatăl biologic la lui Iisus Hristos. Îmi vine greu sa cred ca Iosif a reușit sa-si înfrâneze dorințele trupești, carnale chiar si fata de propria logodnica si ca nu s-a întâmplat chiar nimic intre ei.

La mamifere partenogeneza nu este posibila si chiar daca ar fi fost din ea ar fi rezultat numai descendenți de sex feminin identici cel puțin din punct de vedere genetic cu mama, deci imposibil sa apara un baiat care avea un cromozom Y care trebuia sa provină de la un tata nefiind prezent la mama si neputând sa apara din nimic plus alte gene care nu puteau sa se formeze din energiile necreate ale lui Dumnezeu ci trebuiau sa aibă tot o origine paterna, deci tatal lui Iisus Hristos a fost un barbat in carne si oase care avea un cromozom Y si producea sperma, nu Dumnezeu cel atotputernic care poate face orice prin forța sa nemărginita.

Acest desen nu face altceva decât sa redea intr-un mod foarte realist o naștere naturala arătând ca Iisus Hristos nu a fost adus de barza sau de îngeri ci s-a născut așa cum se nasc si alți copii.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Diavol blestemat ce eşti! Pişat fără valoare,nedreptatesti pe Maica Domnului si pe crestinii ei, cîine ateu,spurcaciunea dracului,piaza-rea!
Maica Domnului sa-ti bage minte-n capul acela de curva!

Anonim spunea...

Esti un idiot/idioata. Desenul este minunat. In arta orice este permis. Daca ea vede prin religie adevarul si nu indobitocirea care este transmisa populatiei nu inseamna ca esti tu in masura sa o judeci. Nu stiu daca e atee sau nu, dar eu una pot spune ca sunt ateu convins.

Anonim spunea...

ești tâmpită rău, Corina Chirilă!
Ești o idioată!
șterge-ți dreaq toate cretinismele și idioțenile desenate despre personajele biblice!
nu ești demnă nici măcar să ștergi urmele tălpilor lor...
doamne, cât de cretină poți fi!

Related Posts with Thumbnails