luni, 19 decembrie 2011

Criminalul legal

Criminalul legal din spitalul mortii
El este un criminal dar legea nu-l pedepsește niciodată pentru ca se ascunde mereu in spatele bolii pacienților uciși si a batranetii acestora. Acest doctor in loc sa ajute pacienții ii  ucide pentru ca nu dau spaga, pentru ca sunt batrani, pe motive de etnie, dizabilitate sau orientare sexuala sau pur si simplu din dezinteres sau chiar sadism si mulți dintre pacienții care au venit pe picioarele lor la spital au ieșit morți din cauza lui. Acest personaj odios care aplica tratamente care fac mai mult rau decat bine si face operații in asa fel incat pacientul ori moare pe masa de operații sau după operație in chinuri cumplite uitat intr-un salon in care si asistentele intra rar preferând sa stea la bârfe si la tigari in loc sa se intereseze de starea pacienților, ori ramane mutilat si suferind pe viața.
In desenul in creion de mai sus este acest doctor de groaza in timp ce cu mana ștanga înfige un cuțit in inima unui pacient iar cu dreapta pregătește o injecție letala care va ucide alt pacient.
Din păcate in Romania mulți doctori sunt ca el, fie din cauza ca sunt prost plătiți si nu-si dau interesul decât daca primesc spaga, fie pentru ca nu se pricep fiind niște incompetenți care nu aveau ce căuta in sistemul medical, fie pentru ca disprețuiesc anumite categorii de oameni cum ar fi batranii cărora le grăbesc moartea.
In spitalele din Romania se face un adevărat genocid si multi oameni care puteau fi salvati mor ucisi de asemenea doctori.
Si eu cunosc asemenea cazuri. In anul 1995 bunicul meu s-a internat la spitalul Colțea pentru o banala hernie. Acolo a intrat pe mana profesorului Nicolae Angelescu care i-a găsit prostata puțin mărita si s-a apucat sa-l opereze de prostata deși nu era nevoie. In timpul operației doctorul Angelescu i-a torsionat si i-a încurcat intestinele bunicului meu producandu-i o ocluzie intestinala. La doua zile de la aceasta operație bunicul meu a murit in chinuri groaznice. Urla de dureri si asistentele se făceau ca nu-l aud. Când doctorul Angelescu s-a hotarat sa-l redeschidă era deja prea târziu, bunicul meu fiind deja in coma. Acest Angelescu a mai omorât si niște copii care au ajuns pe mana lui cu apendicita. Cu aceasta ocazie va avertizez ca daca cumva ajungeți la spitalul Colțea sa va feriți pe cat posibil de profesorul Angelescu pentru ca este un mare criminal in serie tolerat de legea care închide ochii la crimele din spitale.

Un comentariu:

Anonim spunea...

"cu mana ștanga înfige un cuțit in inima unui pacient" =)) ce porcarie! mai bine zi ca-si infige ștanga in inima unui pacient. eu mi-as infige ștanga in desenele tale pseudo-artistice. bleah.

Related Posts with Thumbnails