duminică, 12 decembrie 2010

De 10 ani visez la un univers in care sunt doar eu cu EA in lumina galaxiilor

Univers Univers2
Acestea sunt doua desene pe care le-am realizat acum 10 ani, când aveam doar 14 ani si începeam sa visez la un univers de vis in care sunt doar eu cu EA, Eva ancestrala a mintii mele, cea pe care mereu mi-am dorit-o langa mine, dar atunci, in anul 2000, când aveam 14 ani dorința a devenit atât de arzătoare incat am început sa redau imaginea ei prin pictura.
Si acum, ca si atunci visez la aceleași lucruri, visez la același univers minunat, la lumina albastra a corpurilor ceresti si a planetelor pline de viața ca Pamantul, la stelele, la nebuloase, la galaxii si la o planeta pe care sa fiu doar eu cu EA.
Mai jos sunt creațiile mai noi pe care le-am realizat reluând aceasta tema veche de 10 ani: doua desene in pix si un filmuleț in care vorbesc despre povestea tabloului “O fantezie”, tablou care a avut la baza aceeași fantezie.
EvaCosmica-01 EvaCosmica[7]
Acestea sunt desenele noi pe care le-am realizat pornind de la ideea mea din anul 2000: o femeie frumoasa, un etern feminin, o Eva cosmica ce sta in lumina galaxiei si tine in palmele ei flacăra vieții, o sfera de lumina albastru-violet si o trimite spre o planeta albastra cum e Pamantul, o planeta unde poate exista viața. De 10 ani îmi place sa îmi imaginez ca sunt eu acolo cu ea, ca îmi oferă mie flacăra vieții si iubirea ei fara de margini, iubirea ei pura iar cand creez aceste desene sau când le privesc îmi imaginez ca e real, ca sunt cu ea in lumina stelelor si a galaxiei iar acest vis de iubire îmi da putere deși e doar un  vis, unul din lucrurile pe care le pot atinge doar cu imaginația mea si la care nu pot ajunge niciodată. Cat de mult mi-as dori ca măcar o farama din visul acesta sa fie real, sa-mi dea aripi sa zbor spre galaxii

5 comentarii:

Anonim spunea...

You learn to safe keeping, to experience comfortable in a timely environment.
But first, the game is delicate! It's a happy tender-hearted, gives you energy! It makes spark of life have a hunch to the culmination of your toes!
And ... That's why we place!jocuri-motociclete.net

Anonim spunea...

Sanctified propound, 9Dragons and Templar possess danged good graphics are great especially balanced Templar of the Medial Ages is a nervy where you're a knight and knights take up arms with other soldiers who last wishes as not be on your side if you are unlucky and you can beat giant is wonderful but the worst is that it's not online jocuri-miniclip.net

Anonim spunea...

Inviting poop, may I utter a interest of it in my website?

Anonim spunea...

The suffering with children is that they're not returnable.
Quentin Breakable

anka86 spunea...

superbe desene si filmulte interesant..da se potriveste desenu cu rama neagra ca un tablou.

Related Posts with Thumbnails