joi, 24 aprilie 2014

Sappho

Despre Sappho si despre poeziile ei care s-au pierdut asa cum s-au pierdut si textele de la biblioteca din Alexandria, datorita cre(s)tinilor care au tras inpoi lumea fiind o frana in calea civilizatiei am mai scris in postarile anterioare. Doar cateva poezii s-au pastrat. Ieri am mai lucrat la tabloul meu care o prezinta pe poeta din Grecia antica alaturi de Gongyla, una dintre muzele ei. Tabloul urmeaza sa fie expus la galeria T a fundatiei Henry Coanda situata in Drumul Taberei nr 4.

2 comentarii:

Novac spunea...

Sunt placut surprinsa de universul artistic al Corinei Chrila, de tematca ei mitologica. Poeta Sapho e un nume sonor al antichitatii Grecesti. Profesoara a unei scoli de fete si autoare de poeziii, ea le-a invata pe studentele sale arta de a se descurca in viata fara barbati.

Anonim spunea...

cred ca esti placut surprinsa ca e marcata in arta ei de orientarea ei sexuala mai degraba. ...in alta ordine de idei...picturile mi se par ...naive....trateza relatia om-univers in mod unilateral din perspectiva exclusiv feminina si ma intreb cum va face sa isi transmita talentul mai departe? Parintii ei si-au adus contributia....rezultatul fiind ea! Opinia mea ca tot ce inseamna gay sau lesbo...e pierdere de timp....si din pacate oamenii nu inteleg inca cat de pretios e timpul lor aici pe pamant. Transpuneri pe hartie a unor fantasme persoanle. Succes.

Related Posts with Thumbnails