duminică, 20 aprilie 2014

Eternul feminin in fata galaxiei


Am facut aceasta pictura in acrilice pe panza azi, pornind de la schitele pe care le-am desenat cu pixul zilele trecute si de la o idee mai veche.



Cu ani in urma cand ascultam Perpetuous dreamer - The sound of goodbye imi imaginam o femeie ce se dezbraca de rochia ei mov in timp ce se indeparteaza de mine mergand spre mare. Ciudat este ca nu vazusem videoclipul la sfarsitul caruia apare exact aceasta imagine. Pe vremea aceea nu aveam calculator si la MTV, atomic Tv si alte televiziuni pe care le urmaream eu atunci nu se difuza acest videoclip. Melodia am auzit-o la Trance Nation cu Dj Allen, emisiunea de la radio 21 care urma dupa dialogul intredeschis al lui Cristian Andrei.

In anul 2002 am pictat pentru prima data aceasta imagine, imaginea celei ce pleaca fara sa priveasca inapoi, lasandu-ma pe mine in urma ei, pleaca odata cu soarele si a lui caldura lasand in urma frunzele ce cad tomnatic, frigul si iarna singuratatii. Despre desenele si pictura de mai jos am mai scris si in postarile anterioare asa ca nu vreau sa ma repet.
In urma ei, desen din anul 2011

In urma ei, desen din 2004
Amurg sentimental, pictura 2004
In urma ei, pictura din anul 2002

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails