duminică, 6 aprilie 2014

Legenda Caii Lactee

Legenda Caii Lactee, pictura pe sticla
Grecii credeau ca galaxia noastra, "Calea laptelui", s-a format din laptele zeitei Hera, scrus dupa ce aceasta s-a trezit din somn si vazandu-l pe Heracles (fiul lui Zeus si al unei muritoare de rand) la sanul ei s-a infuriat si a azvarlit copilul. Hera era caracterizata de o gelozie paranoida si s-a razbunat de nenumrate ori pe femile cu care Zeus o insela, chiar daca in multe cazuri era vorba de violuri. Zeitatile din mitologia greaca au la baza tipologii umane intalnite in viata de zi cu zi si din pacate multe femei se comporta precum Hera. O prietena imi povestea odata cum mergea linistita pe strada si un barbat casatorit a incercat sa o agate si, ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, sotia geloasa a acestuia mai avea putin si o lua la bataie si imi amintesc si cum gandea si o femeie trecuta de prima tinerete care zicea de o fata de 14 ani care a fost victima unui viol in grup ca a fost "o curva" si din vina ei s-a intamplat toata nenorocirea.
Hera era geloasa, veninoasa si razbunatoare si din pacate caracterul ei se regaseste in multe femei si din acest motiv sunt femeile unde sunt, pentru ca nu se sustin una pe alta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bine, dar si tipele care fac orgii in grup si dupa aia cand se afla mint ca au fost violate, sau tipele care vor dar cand nu el convine iar mint ca au fost violate etc...

Related Posts with Thumbnails