marți, 3 septembrie 2013

Despre iubire

In aceasta dimineata am vizionat o mizerie de filmulet care se vrea a fi o opera de arta avand ca tema iubirea dintre doua prietene dar de fapt promoveaza viciile de toate felurile, fumatul, alcoolismul si consumul de droguri aratand nu ceea ce este mai pur si mai frumos in om ci partea cea mai josnica, murdara si intunecata a omului. Nu se poate vorbi despre iubire intre doua drogate care dupa atatea tigari cu de toate, nu numai cu tutun si dupa atata bautura nu mai stiu de capul lor si nu mai sunt constiente de ceea ce fac. Asemenea oameni decazuti nu mai sunt capabili de iubire, nu au cum sa ofere si sa primeasca iubire, le lipseste sensibilitatea.
Acest gunoi de filmulet nu face decat sa promoveze o imagine gresita despre iubirea dintre doua prietene si sa incurajeze consumul de alcool si de droguri dand apa la moara celor care si asa spun ca daca omul nu e credincios si nu are un singur scop in viata, acela de a se casatori cu o persoana de sex opus si a face cat mai multi copii ajunge in halul asta de decadere ca si cum ar exista doar doua variante, ori cea conservatoare si traditionalista care implica familia si biserica ori cea vicioasa si autodistructiva cu bautura tigari, droguri si sex cu nenumarati parteneri ocazionali, eventual de ambele sexe. Interesant e ca ei au spus in descriere ca ele se sustin una pe alta dar in realitate se trag in jos si se distrug una pe alta indemnandu-se la fumat, bautura si consum de droguri. Si eu am avut asemenea prietene si am preferat sa ma lipsesc de ele si sa traiesc singura

Spre deosebire de indivizii care au facut porcaria asta de filmulet eu prin desenele mele redau iubirea pura si inaltatoare care nu are legatura cu goana egoista si distructiva dupa placere asociata si cu viciul. Chiar daca nu sunt imbracate, femeile din desenele mele isi pastreaza puritatea, armonia si frumusetea, nefiind pervertite si decazute in mocirla viciilor.
Iubirea adevarata nu este daunatoare, murdara, perversa sau vicioasa, este plina de romantism, de sensibilitate si de frumusete, vibrand in ritmul naturii si al universului.

Cine spune ca mizeria de filmulet din linkul de mai sus prezinta o iubire e atat de insensibil si de ignorant  incat ar confunda si o musca cu un fluture sau o floare cu un rahat sau cu o gramada de gunoi de pe marginea strazii.
Priviti desenele de mai jos, faceti comparatii intre ele si filmuletul din linkul de mai sus si trageti ce concluzii vreti.


















4 comentarii:

WeART spunea...

Iti apreciez viziunea fata de iubire din cadrul blog-ului tau, totusi nu vreau sa compar picturile tale cu un astfel de clip.

Fiecare artist sau persoana simpla are viziunea lui si modalitatea lui de a-si exprima iubirea/sentimentele. Arta erotica poate sa transforme realitatea, exprimand iubirea intr-un mod vulgar, ne-ortodox sau chiar socat lasand cicatrice puternice in imaginatia unei personae sensibile. Acest clip care pe tine te intriga si te face sa te simti ofensata se catalogheaza ca fiind arta . Dar nu face parte din aceeasi arta pe care tu o practici.

Dar te intreb ?
Un caine maidanez nu poate sa isi iubeasca stapanul ca un caine de rasa ? Sau ai vizionat filmul Requiem For A Dream ? Consideri ca “drogatii” nu pot sa isi iubeasca familia sau prietena?

Anonim spunea...

Du-te-n pizda ma-tii de lesbiana frustrata si urata.

Produci kitsch-uri cu care nu m-as sterge nici la cur, si ai 0 intelegere fatza de lumea din jurul tau. Artista pizdei. Mori in chinuri!

Anonim spunea...

da cu strechul creionului - sau cu virful - f usor - intaresti dupa -
imi plac culorile - incearca arta de cuscarao - rujuri farduri etc...

bun venit la rock club

https://myspace.com/sireteanu/music/song/bossa-nova-24-club-jean-monnet-nr-24-bucuresti-liceu-formetta-113641373-129184009

Anonim spunea...

Hey ...si eu ador sa desenez ...desenele tale sunt minunate îmi place faptul ca tu transpui pe coala de hârtie ce simti ...sentimente care depasesc intelegerea umanitatii...ce daca esti leizbi(daca nu e asa nu te supăra ...)ai dreptul sa iubesti ce vrei ,pe cine vrei , nu te descuraja la simplele vorbe adresate de nestiutori ...ai talent,se vede , sa mergi mai departe si bafta in continuare (Mă scuzi daca mi-au scăpat unele litere sau nu am scris corect) :)

Related Posts with Thumbnails