vineri, 27 septembrie 2013

Cine este mafiotul responsabil pentru inchiderea galeriilor de arta din Herastrau?

Zilele astea am aflat de la cine a pornit decizia de evacuare a artistilor care isi expuneau tablourile in pavilioanele expozitionale A si B din Herastrau. Este vorba despre  Bogdan Peter Tanase, un mare mafiot care vindea mormintele si arunca mortii la gunoi sau la cainii vagabonzi din cimitire pe vremea cand era director la Adiministratia Cimitirelor din Bucuresti si acum, ajuns sef peste parcuri (a fost numit director al ALPAB dupa ce Victor ponta la numit pe Radu Popa, fostul director ALPAB ,președintele cu rang de secretar de stat al Administrației Fondului pentru Mediu) ar fi in stare sa vanda si parcurile bucata cu bucata, un individ josmic si infect care ar merita sa infunde puscaria pentru tot ce a facut, unul dintre protejatii lui Sorin Oprescu. Din pacate in Bucuresti mafia a pus mana si pe ALPAB si acest lucru deja se simte
La ce caracter infect are acest individ spucat care arunca mortii la groapa de gunoi sau la cainii flamanzi care misuna si prin cimitire pentru a revinde locurile de veci, fara sa aiba remuscari, un om al banului, cinic si lipsit de scrupule, nu e de mirare ca nu iubeste arta. Va rog sa dati mai departe aceasta postare dupa ce o ciiti. Sper ca acest articol sa ajunga si in presa si mafiotul care acum este sef peste ALPAB sa fie demis si sa ajunga si in puscarie pentru toate afacerile ilegale pe care le-a facut si le face in continuare, inainte ca parcurile Bucurestiului sa fie vandute si sa intre pe mana mafiei care se extinde ca un cancer.

Un comentariu:

Anonim spunea...

aruncă morții la groapa de gunoi și la câinii ce mănâncă mortăciuni? =)))) Hai că asta e tare mi-ai înveselit ziua=)) Și dacă aruncă morții din coșciuge, iar apoi le vinde ca noi, nu se împut a hoit coșciugele alea? Oamenii nu își dau seama?

Related Posts with Thumbnails