sâmbătă, 8 iunie 2013

Cu capu' la spovedanie


Azi continuand seria mea de desene religioare am desenat un credincios spovedindu-se cu capul sub sutana, asa cum se practica in ortodoxie in timp ce Iisus Hristos apare undeva in spatele preotului. Crestinii cred ca preotul e un mijlocitor intre om si Dumnezeu dar din cate stiu eu pana acum nu a venit Dumnezeu sa ne numeasca preotii, biserica fiind o institutie alcatuita din oameni si organizata de catre oameni asa cum si biblia tot de oameni a fost scrisa. Concluzia este ca omul l-a creat pe Dumnezeu si nu invers, manifestarile obiective ale lui Dumnezeu fiind inexistente.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru o lesbiana frustrata si fara tzatze, ai o fixatie ciudata cu fututul in cur.

Probabil ti se pare culmea grobianului, sau ceva. Dar chiar nu e. E o forma de sex. Toti oamenii au gaoaze. Unii oameni au pule. O parte din oamenii cu pule, isi baga respectivele pule in gaoazele m.s.m.

Tu ai o pizda, si nici p-aia nu stii s-o folosesti. Rusine!

Anonim spunea...

Tu nu îți dai seama că o să ajungi în iad? Ești diabolică, cum naiba poți să ai o minte atât de bolnavă încât să îl reprezinți astfel pe Iisus Hristos? Ești bolnavă femeie, bolnavă...

Borgia spunea...

Dezabonata de pe blogul tau,cu o sila si un sictir fantastic..daca si asta e arta,inseamna ca ne ducemdreaq toti..bleah!

Anonim spunea...

Sunt dezamagita de comentariile de mai sus. Au sarit niste crestinasi ca arsi pentru ca le-ai insultat religia. D.p.d.v. al mesajului, sunt oarecum de acord: crestinismul e un rahat, religia nu face predominant decat sa tina specia umana in loc. OK. N-ai zis nicio grozavie aici.

N-as vrea totusi sa crezi ca se zice ca lucrarile tale sunt proaste din cauza mesajului. Lucrarile tale sunt proaste pentru ca sunt proaste. Si atat.

Unknown spunea...

sper ca diavolii ce se odihnesc in tine sa te lase curand oarba!!!

Cecilia spunea...

Vezi ca Mihai Eminescu s-ar fi scarbit de desenele astea... Degeaba esti inspirata de el, vezi ca el a scris si niste poezii rugaciuni; chiar daca protesta impotriva religiei organizate, pe ici pe colo nu in totalitate, omul era un credincios.
Pe de alta parte ai talent la desen. Pune mana pe niste carti de anatomie artistica, munceste pe branci, inspirate din marii artisti renascentisti si o sa ajungi intr-o zi sa creezi lucruri frumoase. Pana atunci RABDARE, dorinta de a SOCA cu creeaza artisti adevarati ci doar mascarici moderni si plictisiti, EPIGONI vorba lui Eminescu.

Tatiana spunea...

o intrebare de gindire: nu astept raspuns. gindestete la ea seara cind nu e nimeni linga tine. sa presupunem ca Dumnezeu e inventat si nu exista nimic dupa moarte, atunci esti in cistig Dar DACA TOTUSI EXISTA CE VA DUPA MOARTE rai sau iad, si conditia pentru a merge in rai este sa crez in cel pe care numai ce l-ai insultat. ce te faci atunci. Daca mori in aceasta seara, unde te duci, unde iti vei petrece infinitul, in flacari!? alegerea iti apartine, si ai timp de gindire doar in viata aceasta care se poate sfirsi chiar in momentul urmator. eu nu perd nimic daca totusi Dumnezeu nu exista (sunt satisfacuta in totalitate de viata pe care o am), dar ce perzi tu daca totusi exista

Related Posts with Thumbnails