marți, 23 august 2011

Niște picturi făcute cu cafea

Azi deoarece eram foarte moleșita si adormita mi-am făcut o cafea dar era prea amara prea arsa si prea mucegăita ca sa pot sa o beau așa ca m-am gândit sa pictez cu ea. Era o cafea ieftina de ibric Mai jos e ceea ce mi-a ieșit.

Picyuri facute cu cafea

Acestea sunt doar câteva dintre picturile pe care le-am făcut azi folosind doar o pensula si cafeaua respectiva.

Making love  in the candle light coffe painting female nude coffe painting First time first love coffe painting First time first love painted with coffe Bitter sweet romance Bitter sweet passion An other coffe painting Venere si madona pictura facuta cu cafea Nud pictura facuta cu cafea Nud pictat cu cafea Woman - coffe painting Nud feminin pictat cu cafea pe carton

Un comentariu:

Anonim spunea...

Invitatie eveniment si concurs de afise !

Cu ocazia celor 10 ani de European Language Label in Romania, ANPCDEFP organizeaza un eveniment de amploare pe 25 septembrie, in parteneriat cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, Departamentul pentru Relatii Interetnice al Guvernului Romaniei si cu alte institutii importante pentru promovarea multilingvismului si a multiculturalitatii. (Detalii: https://www.facebook.com/event.php?eid=157541214320804 )

Va invitam sa participati la CONCURSUL DE AFISE lansat in acest context (detalii : http://www.llp-ro.ro/llp.php?id=386&d=55&menu=29 ). Cele mai bune lucrari vor fi premiate !

De asemenea va invitam sa vizitati si pagina de Facebook MALLtilingualism - Voices and Colour, https://www.facebook.com/pages/MALLtilingualism-Voices-and-Colour/125882014167500 , unde va asteptam sa ne impartasiti parerea voastra despre multilingvism si importanta invatarii limbilor straine sau despre experiente personale in acest sens.

Related Posts with Thumbnails