joi, 27 mai 2010

Un desen nou reprezentând-o pe tipa a cărei voce m-a fermecat acum 7 ani

SayGoodbyeSong

Azi, după 7 ani am pus din nou pe hârtie imaginea femeii a cărei voce îmi mangaia sufletul de fiecare data cand o auzeam la emisiunea Hause Nation de la radio 21. Am reușit sa găsesc piesa pe internet, este vorba de William Hawk - Say goodbye dar nu am reușit sa aflu a cui este vocea feminina.

Nu știu cine e si cum arata in realitate dar așa mi—am imaginat-o eu după ce am ascultat melodia, bruneta, superba, cu breton si cu parul lung si des strălucind in lumina soarelui ce răsare, cu pielea alba si fina si cu ochii mari ce mă privesc cu atâta iubire, stand goala pe plaja paradisiaca in lumina răsăritului si spunandu-mi sa nu plec de langa ea, lăsând-o singura plângând in lumina dimineții.

Un comentariu:

Carmen spunea...

Sunt Carmen din Iasi, Iar daca pasiunea ta este pictura, pasiunea mea este scrisul. Imi place foarte mult sa compun romane si poezii, ultimul meu roman fiind inspirat din mitologie, cu unele personaje imaginare, romanul numindu-se "Un demon angelic", actiunea in proportie de 95% petrecandu-se intr-o alta lume, undeva dincolo de ceruri, o lume imaginara. Ti-am descoperit blogul acum 3 luni de zile si de atunci nu incetez, ori de cate ori am ocazia, sa intru pe el. Ador opera ta, iar unele din desenele tale m-a facut sa creez un personaj in romanul meu: Caliptra fata ramasa orfana de mica de pe cand avea 10 ani si care a plecat in lume printre munti, asa mica si neajutorata cum era si care a dat in inima unui munte de un batran pustnic care traia singur si care a crescut-o pana ce el a implinit varsta de 99 de ani si ea de 24. Batranul ajunsese sa ii spuna legenda zeului Apollo, iar aceasta (Caliptra), a devenit in cele din urma, printr-o vraja facuta de insusi Apollo, o muza ce a devenit sotia zeului. Pictura aceasta pe care ai facut-o tu si care iti aminteste de vocea tipei care canta in aceasta piesa si care te-a fermecat acum 7 ani apare si pe youtube pe aceeasi piesa, iar desenul tau numit "Floare albastra", inspirat de poezia lui Eminescu cu acelasi titlu a fost baza unui capitol din proiectul meu pentru atestatul la informatica din liceu (absolvit in 2008) intitulat "Scriitori romani", nestiind pe atunci ca desenul iti apartine si afland despre asta cu doar 2 ore in urma. Felicitari!!!! Tine-o tot asa. Nu zic, si eu pot desena, dar numai daca copii desenul din alta parte, dar asa am stilul meu numai in scrierile mele.

Related Posts with Thumbnails