sâmbătă, 29 mai 2010

1688 de desene, 1688 de vise de iubire din anul 2000 pana acum

Au trecut 10 ani de cand am inceput sa visez la tot felul de lucruri pe care nu le pot avea si sa astern pe hartie toate fanteziile mele, 10 ani in care arta a fost singurul meu refugiu si singura mea modalitate de exporimare, 10 ani in care aceste desene pe care le realizam de fiecare data cand simteam nevoia sa am pe cineva alaturi imi alinau singuratatea. Mi-a for mereu frica sa spun cine sunt si ce-mi doresc si am lasat arta sa vorbeasca in locul meu.


Desene by you.

1688 de desene by you.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut. Eu sunt andrei. Frumoase desene. Ar vrea să văd un dese cu tine, un autoportret...pictură sau gravură, nu contează. Doar să faci un desen cu tine să văd şi eu cine face aceste desene. Foarte frumoase sunt!

Anonim spunea...

Salut. Andrei doreste sa vada o pictura cu tine pentru a-i servi drept material didactic in noptile scufundate in meditatie.

Unknown spunea...

Buna, comentariile rautacioase nu folosesc la nimic, eu am 45 de ani, ma numesc Sorin si desenez de foarte tanar, cred ca am un stil de desen foarte asemanator cu al tau si asta ma atras.

Daca nu ti-e rusine de gandurile tale nu trebuie sa-ti fie rusine nici sa spui iar in cazul tau este frumos ca ai resursele necesare sa apui ceea ce gandesti.

Felicitari si tot binele din Lume. Cred ca ai un suflet frumos. !!!.

Related Posts with Thumbnails