sâmbătă, 20 februarie 2010

Pădurea mentala

PadureaMentala

Copacul, cu aspectul lui ramificat exista undeva in subconștientul oricărei ființe umane.Mulți oameni atunci când desenează un copac de fapt isi desenează propria personalitate. Copacul spune multe despre cel care l-a desenat si din acest motiv exista atâtea teste psihologice care includ pe langa desenele reprezentând figuri umane si desenarea unui copac.

Eu mă gândeam ca datorita faptului ca se asemăna ca forma cu neuronul copacul este preferat de subconștientul uman.Omul chiar daca nu a invatat si nu i-a spus nimeni care e forma celulelor care îl fac pe el sa gândească undeva in subconștientul lui știe. Probabil ca atunci când desenează un copac omul de fapt isi desenează proprii neuroni. Omul simte intr-un mod inconștient ca aceea este forma celulelor datorita cărora el are propria conștiința, gândește simte, poate lua decizii etc.. si face aceasta asociere intre copacul pe care îl desenează si propriul eu fara sa isi dea seama in mod conștient.

S-ar putea ca aceasta asemănare dintre copac si neuron sa meargă chiar mai departe si pădurea sa funcționeze ca un imens țesut nervos, sinapsele fiind legăturile dintre rădăcinile arborilor. Marioara Godeanu a pus in evidenta fenomenele de comunicare la plante, fenomene legate de inteligenta vegetala. Deși noi oamenii vedem plantele ca pe niște simple elemente de decor se pare ca si plantele gândesc. Marioara Godeanu a descoperit ca atunci când un copac este tăiat acesta emite un semnal care este recepționat de întreaga pădure.

Desenul de mai sus reprezintă pădurea mea mentala, cu arbori care comunica intre ei prin fenomene de natura electrica si electrostatica asemănătoare influxului nervos.

3 comentarii:

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Andreea Elena Dragomir spunea...

genial:X

Anonim spunea...

http://vandinspiratie.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails