luni, 30 mai 2016

Prostitutie pe marginea strazii

Le condamnam si le judecam aspru pentru ceea ce fac dar oare cati dintre noi cunosc drama lor?
Saracia si lipsa locurilor de munca le obliga sa-si vanda trupul pe marginea strazii expunandu-se la nenumarate riscuri. Unele dintre ele sunt orfane, singure pe lume, altele au copii pe care nu au cu ce sa-i hraneasca. Multe provin din familii sarace din zone rurale unde nu exista acces la educatie si nici locuri de munca. Ele au ajuns aici fara voia lor fiind mintite violate si inrobite de diversi mafioti care le-au promis slujbe bine platite si un viitor mai bun.
Acum ele sunt doar niste umbre dezumanizate ce si-au pierdut identitatea intr-o lume infecta iar viata lor este intunecata ca o zi mohorata cand ploaia le scufunda pe toate in noroi.
Prin aceasta pictura am asternut pe panza povestea trista a acestor fete care chiar si de la 14 ani sunt momite de proxeneti care intai le promit ca le vor scoate din saracie si foame, iar dupa ce acestea cad in capcana le violeaza, le vand ca pe vite si le transforma in sclave sexuale. Multe sunt batute, mutilate sau chiar ucise de aceste bestii cu chip de om.

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails