sâmbătă, 14 mai 2016

Cumintenia pamantului

Ea este cumintenia pamantului, inocenta intruchipata. Ea sta singura si speriata pe ultima limba de pamant care nu s-a prabusit si in inchistarea ei inca viseaza, inchisa in lumea ei. Tot ce isi dorestea ea este sa fie gasita si iubita de o fiinta la fel de pura cum e ea dar inocenta ei nu atrage ingeri, atrage numai demoni, numai creaturi al intunericului ce ridicand brate puternice de pradator si tentacule incearca sa o prinda si sa o traga in lumea lor. Ei vor sa muste din puritatea ei, sa o intineze, sa o devoreze pana cand nu va mai ramane nimic din aura ei angelica, hranindu-se cu suferinta ei. Ei vor ceea ce nu au, ceea ce ei nu sunt. Ea este fecioara curata si gingasa ce asteapta precum o floare sa fie gasita, o Kore precum o primavara a carei soarta este sa fie rapita de un Hades si transformata intr-o Persephona cu aripile taiate, captiva in intuneric. Inocenta ei o face atat de vulnerabila, transformand-o intr-o victima si o prada usoara.
Oare de ce langa noi nu vin cei asemeni noua si inocenta in loc sa atraga fiinte la fel de pure atrage creaturi ale intunericului?
Am facut aceasta pictura folosind doar cafea si zahar.
Ideea s-a nascut atat din experienta proprie de viata cat si din ce am vazut in jur, fete de treaba care erau cu baieti rai, dubiosi, cu antecedente penale

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails