miercuri, 29 februarie 2012

Iisus Hristos mort

Iisus Hristos mort dus la groapa de romani
Deși creștinii cred in învierea si inaltarea la cer a Iisus Hristos o descoperire recenta pare sa dovedească ca acesta a murit si a putrezit in mormântul sau ca oricare alt om. Langa Ierusalim a fost descoperit un mormânt care este foarte posibil sa fie mormântul lui Iisus Hristos.  Conform noilor descoperiri Iisus nu a înviat niciodată, învierea fiind un eveniment pe care primii creștini l-au tot așteptat, ei fiind cei care au scris pe capacul osuarului “Divine Iehova trezeste-te”
Acest desen in creion pe care l-am făcut azi surprinde momentul in care cadavrul lui Iisus Hristos a fost carat către mormânt.

Un comentariu:

Tatiana spunea...

cei care nu cred in inviere mereu vor crede in stiri de doi bani ne argumentate stiintific negind ceea ce au argumentat chiar si necrestinii din timpul cela. vorba ceea "vad o absurditate in evolutie dar fiindca nu doresc sa cred in creatie si in Dumnezeu, nu imi ramine alt ceva decit sa cred o nebunie " cam asa suna si argumentele acestea. DAR FIECARE AVEM DREPTUL SA CREDEM CHIAR SI O NEBUNIE DE GENUL ACEST.alegerea iti apartine

Related Posts with Thumbnails