miercuri, 1 februarie 2012

Dictatura FMI – Tiranul Jeffrey Franks, un Hitler din ziua de azi care vrea decimarea si înrobirea poporului roman

Dictatura FMI Jefffrey Franks si Emil boc - Tiranii - Desen in creion
Asta e ceea ce tiranul Jeffrey Franks vrea sa facă din poporul roman, o turma de sclavi care nu au nici-un drept si cu burțile goale si, in pielea goala in frig sau imbracati doar in câteva zdrențe pentru ca nici haine nu-si mai permit si slabi ca deținuții din lagărele de exterminare fac plecăciuni in fata marilor exploatatori capitaliști pana mor. Acest desen ilustreaza foarte bine ce vor sa faca marii mafioti capitalisti din aceasta populatie pe care ei o considera un balast. Ei sunt in stare sa ia si pielea de pe oameni sa-i jupoaie de vii doar ca sa le fie lor mai bine.
Acest porc fara scurpule, acest mafiot international, acest camatar de nivel mondial vrea distrugerea statului roman, ruinarea economiei acestei tari si decimarea populației. Hitler era mic copil pe langa acest Franks si toti capitaliștii lui care vor sa extermine mai mult de 3 sferturi din populația planetei.  Genocidul pe care il fac astia prin impunerea de masuri chipurile de “de reducere a cheltuielilor” cum ar fi desființarea pensiilor si a ajutoarelor sociale, blocarea posturilor din instituțiile de stat, ceea ce duce la creșterea șomajului si a exploatării omului de catre om in mediul privat unde de multe ori angajatii sunt tinuti la negru si nu au nici-un drept fiind sclavi la diversi afaceristi mafioti, si modificarea legii sanatatii astfel incat serviciile medicale sa nu mai mai fie gratuite nici pentru cei care sunt asigurați. Genocidul dictat de FMI nu se poate compara decât cu ceea ce au făcut naziștii.
Prin masurile de austeritate pe care le impune guvernelor FMI nu face altceva decat sa distrugă de tot economiile tarilor adâncind criza. Ceea ce se face in ziua de azi este mai mult in război economic decât o criza economica naturala iar cei de la FMI distrug economiile cică lovite de criza, nu le ajuta sa iasa din criza cum se tot spune. Criza a fost făcuta de ei prin intermediul băncilor ca sa poată sa subjuge lumea si sa domine ca niste dictatori ce sunt.
Daca nu ne trezim si nu spunem un NU hotărât FMIului o sa ajungem ca in desenul asta, sclavii lor care nu au nici-un drept si mor muncind pentru ei. As vrea ca aceasta postare sa fie văzuta măcar de un om politic din tara asta.

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails