vineri, 11 noiembrie 2011

Sfintii Petru si Pavel in ipostaze tandre

 Ca urmare a unor critici la adresa desenelor mele cu Iisus Hristos m-am hotarat sa scriu aceasta minunata postare.
Cautand pe google imagini cu sfinti am dat si peste foarte multe icoane care il prezinta pe sfantul Petru alaturi de sfantul Pavel in ipostaze tandre, imbratisati, aproape sarutandu-se. 
 Oricine priveste aceste icoane ar putea spune ca cei doi erau homosexuali dar pana acum nu s-a gasit nimeni sa zica asta pentru ca biserica e ipocrita si condamna homosexualitatea ca si cum ar fi un pacat de moarte instigand la ura si in acelasi timp sunt pline bisericile si manastirile de preoti si calugari homosexuali care nu ar admite ca sunt ceea ce sunt pentru ca au fost invatati sa creada ca a fi homosexual e un mare pacat impotriva naturii in loc sa stie ca homosexualitatea este o conditie biologica innascuta si nepatologica si din acest motiv ajung sa-i urasca pe altii care gandesc liber si se accepta asa cum sunt.
In aceste imagini cei doi sfinti par foarte apropiati, chiar intimi, stand ca doi indragostiti unul in bratele celuilalt. In aceste picturi bisericesti sfintii Petru si Pavel se privesc cu iubire, mai mult decat iubire sufleteasca, unul pe altul si par sa-si doreasca sa se sarute.
Cat de ipocriti sunt oamenii astia din care e compusa biserica crestina(Pana acum nu am auzit sa vina Dumnezeu din cer sa intervina, sa construiasca biserici si sa le spuna preotilor ce sa faca, oamenii fiind cei care au inventat religia, au scris biblia au construit biserici si au numit preoti). La fel ca si cei din evul mediu care ardeau pe rug oameni pentru ca indrazneau sa zica ca Pamantul e rotund oamenii bisericii din ziua de azi nu au alta treaba decat sa-i judece pe altii si sa intige la ura facand pe sfintii si pe puritanii. Dupa teoria lor fetele trebuie sa se marite virgine (ceea ce foarte rar se intampla si pe vremea cand se intampla fetele respective se maritau in adolescenta cele trecute de 18 ani fiind considerate fete batrane) femeia trebuie sa nu se imbrace provocator si sa-si acopere capul cand intra in biserica (ceea ce ii face sa semene cu musulmanii care obliga femeile sa poarte burqa) si iubirea intre doua persoane de acelasi sex este aspru condamnata.
Biserica este nedreapta pentru ca condamna oamenii pentru lucruri pe care le fac foarte multi oameni din sanul ei in loc sa le accepte.
In ceea ce priveste desenul de mai jos pacatosul meu sta cu capul sub hainele lui Hristos exact cum se sta la spovedanie dar fiecare e liber sa interpreteze cum vrea, ca si in cazul icoanelor de mai sus.

4 comentarii:

Anonim spunea...

, mai mult decat iubire sufleteasca, unul pe altul si par sa-si doreasca sa se sarute."

Da, asa crezi tu? Ai stat sa te gandesti mult? Futu-ti mortii ma-tii de putoare handicapata. Jigodie imbecila.

Mary Alice spunea...

sunt total de-acord cu Kore (daca-mi permiti sa-ti zic asa)
cum poate sa interzica biserica homosexualitatea si nu mai stiu eu ce , cand de la ei a pornit totul. evrei ipocriti!
cat despre tine ANONIM , vorbesti de ea,dar tu ce p*** mea esti ? du-te si baga-ti capul in WC , macar ea are o parere si nu se lasa pacalita de ipocriti ca tine

Anonim spunea...

mary alice:

Hai sictir, da-te-n mortii ma-tii si pe tine.De spurcaciune.
Du-te dracu de mucoasa dracu. Basinoasa dracu.

V-ati gasit voi, doua cacacioase analfabete sa va dati cu parerea despre crestinism.

Mary Alice spunea...

si care-i treba ta tu te3 crezi crestin cu vocabularul asta sau ce mai degraba cretin ma faci sa scoti tot ce am mai rau in mine du-te tu si f***-te cu toti mortii ma-tii daca tot iti place injuratura asta. macar eu am o chifla-n stomac si nu sunt bagata in cacat ca tine

Related Posts with Thumbnails