luni, 21 noiembrie 2011

Nașterea lui Iisus Hristos

Nasterea lui Iisus Hristos
Exista foarte multe reprezentări ale Maicii Domnului alături de pruncul sau Iisus Hristos, in peștera transformata in grajd pentru vite, imediat după nașterea acestuia, dar nici-una care sa surprindă momentul in care sfânta fecioara Maria l-a adus pe lume pe acesta. Pentru ca tot se apropie crăciunul m-am gândit sa fiu eu prima care o desenează pe Maica Domnului in timp ce il naște pe Hristos. Acesta este un desen in creion prin care am surprins exact momentul când s-a născut Hristos, atunci când fecioara Maria era in chinurile facerii.

7 comentarii:

denisa spunea...

Bai fata tu esti cu caputu` rau de tot!

Kenny spunea...

Ce mizerie... din toate punctele de vedere.

Aşteptăm momentul când Maica Domnului elimină placenta... sau când Mântuitorul se strică la burtă de la prea mult lapte.

Scream spunea...

Foarte frumos !

Anonim spunea...

În primul rând, mi-ar plăcea să ştii că eu sunt un creştin Că Dumnezeu este capabil de toate lucrurile, şi El care te-a creat şi ma creat şi a creat Aezzra Maria este atunci când vrea să facă o însărcinată, fără a pierde Azoritha, iar acest lucru este prezis de profetul şi a spus (Aezzra va concepe şi va naşte un fiu şi chema numele lui Emanuel), care înseamnă, Dumnezeu cu noi, nu Aezzra generat un singur Dumnezeu şi că, după ce a ieşit din burta Aezzra (în ipostaza, Jr.), care a închis uşa a ieşit din ea a rămas aşa cum a fost Maria, Ezra Şi, de asemenea, vreau să spun altceva ca Yusuf, care este un descendent al lui David, Maria este logodită Aezzra şi nu (să îndeplinească ei), dar ea a fost însărcinată de către Duhul Sfânt (Dumnezeu). Dumnezeu a fost salariul de toată această înţelepciune şi minte

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Imi plac toate lucrarile

Unknown spunea...

Imi plac toate lucrarile

Related Posts with Thumbnails