duminică, 13 noiembrie 2011

Este vorba numai despre iubire, iubirea pura

Sweet love - Numai iubirea

Oare de ce un sentiment atat de frumos si de pur cum este iubirea trebuie sa devina motiv pentru ura?

Zilele astea desenele mele au scandalizat internetul si au curs comentariile negative, homofobe, postate de diversi maimutoi incapabili sa inteleaga arta mea si sentimentele mele care nu stiu decat sa injure si sa dea cu pumnul si sa-i judece pe altii. Tin sa subliniez ca in desenele mele este vorba numai despre iubire, iubirea pura, nu de perversiuni, pacate, comportamente imorale si daunatoare sau ce mai spun romanii astia habotnici si intoleranti care una doua arunca cu pietre si cu noroi in tot ce nu seamana cu ei.

Mereu mi-am dorit sa IUBESC o femeie, doar sa o simt alaturi, sa simt ca e langa mine si ma iubeste si ea si iubirea mi-ar fi de ajuns.

Acesta este un desen pe care l-am facut imaginand-mi ca sunt cu ea in lumina apusului de soare si o privesc in ochi, un moment plin de emotie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

stiu cum e sa iubesti o femeie si sa-ti fie teama sa o cauti din cauza prejudecatilor societatii in care traim. fi puternica! intr-o zi ea va aparea in viata ta si atunci vei vedea cat de inaltatoare poate fi iubirea cu adevarat.

Mary Alice spunea...

esti o artista. si ai mereu dreptate ,romanii n-au fost niciodatat talentati (majoritatea) decat la injurat. sa stii ca eu iti ADOR desenele , sunt super.
sa-ti trimit si o melodie care s-ar putea sa-ti placa , se potriveste cu un artist in gunoiul asta numit Romania.
http://www.youtube.com/watch?v=B-pQBDE5Gbg&feature=BFa&list=PLC6044507373B41E3&lf=mh_lolz

Related Posts with Thumbnails