duminică, 13 noiembrie 2011

Capitanul mort

Traian Basescu - Capitanul mort
Acesta este căpitanul care a murit înecat după ce si-a aruncat marinarii si pasagerii peste bord si si-a scufundat propria corabie care si asa era in deriva in oceanul crizei dupa ce restul flotei a fost vânduta. Cred ca stiti despre cine e vorba. Cine nu si-ar dori sa-l vadă asa, măcar pentru salvarea corabiei.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Io mi-as dori sa te vad pe tine, asa, fa muiere handicapata si inferioara.

Basescu e prea smecher.

Francinne spunea...

Oricine ai fi,Anonimule,esti prost sa spui asa ceva.Cred ca tu ii vezi pe toti care au mai multa dreptate decat tine ca pe niste handicapati si ca niste oameni inferiori.Daca tu ai niste idei gresite,nu ii insulta pe cei care au TALENT si CREIER,ca si Corina.


Super desenul,Corina,imi place tare mult.Nu il baga in seama pe Anonim.

Mary Alice spunea...

duci lipasa de injuraturi , "Anonim"

Mary Alice spunea...

marfa =))

Unknown spunea...

Pacat, mare pacat, ti-am admirat munca si gandurile si sufletul dar am ajuns si aici si nu m-am putut opri sa nu ma intreb....ce vede femeia asta si eu nu? Care capitan si-a aruncat marinarii si pasagerii peste bord? Asta iti spune tie Antena 3...care-ti reverbereaza in suflet si-ti deschide comunicarea in sfere astrale? Unde vezi tu asa ceva? Ce te face sa vezi asta...tipul e un barbat foarte deschis, sincer si mai ales un tip care greseste foarte mult...Dar e om si nu e sluga nimanui...Pacat, sper ca va veni un timp cand o sa preferati soiul asta necioplit, atunci cand il veti compara cu fatarnicia, tradarea si mizeria morala care se ofera azi ca alternativa, sau poate ca nu...

Mary Alice spunea...

Care-i problema ta , Vanda . Eu inca ii admir munca si gandurile si sufletul . Si stii ce vede ea si tu nu ? Ea vede adevarul despre conducerea lumii , vede minciunile spuse de cei care ne controleaza PENTRU a ne controla (de exemplu cre(s)tinismul , Dumnezeu). Capitanul care isi arunca marinarii si pasagerii peste bord e destul de evident cine e. Ba da , e sluga cuiva , ca toti ceilalti (inclusiv tu), diferenta e ca el are deasemenea slugi . si stii de ce e sluga lor ? pune-te in pielea lui : daca cineva ar veni la tine si te-ar intreba "iti arunci marinarii peste bord sau ti se prabuseste avionul ?" , ce ai spune ? a fost si greseala lui , pt ca s-a bagat de la inceput in povestea asta .
ce necioplire , ce fatarnicie , ce tradare , ce mizerie ? alea pe care cretinii -care au inventat crestinismul si care ne conduc sub numele de Dumnezeu , care vor sa scape de noi pentru ca am creat masini care ne pot inlocui - ni le-au implantat in suflet prin iluzii cum ar fi D-zeu sau banii , sau raiul , sau Iadu , sau scoala ?

Related Posts with Thumbnails