luni, 28 iulie 2014

Coloana infinitului, antena pentru radiatiile din piramide

Desi multi dintre noi o vad doar ca pe o opera de arta, coloana infinitului functioneaza ca o adevarata antena pentru un tip necunoscut de radiatie, probabil unde gravitationale. Aceste unde necunoscute sunt concentrate in centrul de greutate al piramidelor tip Keops producand efectul de piramida.
Brancusi cunostea acest fenomen enigmatic si il aplica in inventiile sale pe care noi in ziua de azi le consideram simple opere de arta.
Brancusia stia ca pe langa efectul de focalizare intern, mult mai cunoscut, exista si un efect extern al piramidei iar un corp compus din mai multe piramide poate amplifica acest efect. Piramida, in functie de tipul ei, poaate produce fascicule divergente (piramidele cu baza triunghiulara), paralele (piramidele patrulatere) sau convergente (piramidele pentagonale si piramidele a carora baza este un poligon regulat cu mai mult de 5 laturi). Piramida nu emite aceste unde ci le redirectioneaza si le focalizeaza, asa cum o lupa concentreaza lumina intr-un punct si din acest motiv efectul de piramida nu este permanent si cercetarile in domeniu se pot lovi de problema nerepetabilitatii rezultatelor. Sursa acestor radiatii nu este cunoscuta dar ar putea fi centrul galaxiei sau chiar planeta noastra care prin miscarea de rotatie emite si ea unde gravitationale.

Piramidele patrulatere sunt singurele care redirectioneaza undele de piramida sub forma unor fascicule paralele cu proprietati asemanatoare cu fasciculele laser care pot merge si la distante cosmice de ani lumina, aceste piramide actionand ca niste veritabile faruri cosmice pe care civilizatiile mai avansate decat a noastra le folosesc pentru a comunica. Din acest motiv planeta noastra e plina de piramide patrulatere si au fost construite piramide si pe Marte si alte planete.
Brancusi a amplificat acest efect construind o structura compusa din mai multe bipiramide patrulatere ce redirectioneaza radiatia piramidelor in mai multe fascicule paralele ce se suprapun in anumite zone, amplificand intensitatea precum un laser. Aceste fascicule pot parcurge distante cosmice ce tind spre infinit  sin din acest motiv Brancusi a botezat structura "Coloana infinitului". Brancusi stia ca in alte civilizatii exista coloane ale infinitului folosite pe post de antene. Si eu imi aduc aminte cum visam prin anum 2000 ca eram pe alte planete si acolo existau piramide, icosaedre si coloane ale infinitului pe langa care treceau navele cosmice. Intr-o dimineata am visat o nava spatiala trecand printre doua coloane ale infinitului construite dintr-un metal argintiu.

Prin pictura de mai sus, facuta sambata la targul Expo Bazar Art din centrul vechi, am reprezentat coloana infinitului cu energia piramidelor sub forma unei lumini verzi.  Am folosit verde fluorescent pentru ca in subconstientul colectiv noi ne reprezentam aceasta energie ca pe o lumina verde si nu este o intamplare pentru ca in anumite situatii acest tip necunoscut de radiatie poate fi transformat in lumina verde, probabil datorita faptului ca lungimea de unda corespunde cu lungimea de unda a luminii verzi. Noi chiar daca nu cunoastem efectul de piramida simtim instinctic cand un obiect are asemenea proprietati si din acest motiv coloana infinitului ne atrage privirea, ne intriga si zicem ca este frumoasa.  Mie cel putin piramidele, icosaedrele, octaedrele si alte corpuri cu efect de piramida imi trezesc niste sentimente ciudate asemanatoare cu senzatia de deja vu, ca si cum as mai fi vazut asemenea obiecte undeva, cu lumini verzi in ele, ca si cum as fi fost odata intr-o piramida mare si acolo as fi simtit o vibratie puternica dar si o teama foarte mare, ca si cum as fi fost in interiorul piramidei pentgonale de pe Marte iar acolo pe jos era un decagon stelat.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Zugrăviţo, lasă fată fizica şi undele gravitaţionale că baţi câmpii rău! Mai bine dă în continuare cu vopsea, că nu trebuie carte multă.

Related Posts with Thumbnails