joi, 10 mai 2012

Piramida ierarhica de pe dolar, un simbol masonic?

  
Piramida, puterii, desen

Multi, influențați fiind de ortodoxie, vad piramida de pe dolar ca pe ceva demonic, satanic, un simbol al unei oculte malefice, al masoneriei, fata de care exista o teama exagerata si nejustificata, iar despre ochiul din vîrf se vorbeste ca ar fi ochiul lui Lucifer sau al antihristului. Acest lucru le convine de minune rusilor si este foarte posibil ca chiar ei sa fi lansat teoriile astea ale simbolurilor satanice de pe dolar, pentru a discredita inca odata SUA.
Si acum imi aduc aminte cat m-a stresat un creștin ortodox fundamentalist, membru al fundației Sfantul Andrei care a incercat sa distrugă tablourile mele in car apare nebuloasa "Ochiul lui Dumnezeu" zicand ca acela este ochiul lui Satana si tablourile mele sunt niste obiecte malefice care cheamă entitățile negative si poarta ghinion. Acestea sunt tablourile de care vorbesc.
Ochiul lui Dumnezeu, pictura
 Cum pot unii oameni sa găsească "demoni" acolo unde nu sunt? E o vorba: Cine zice ala e, iar creștinismul, mai ales cel ortodox, chiar pe asta se bazeaza, pe un sistem dictatorial, nedemocratic, cu un singur dumnezeu care conduce lumea precum un dictator in timp ce oamenii sunt robii lui care trebuie sa fie supusi fiind aspru pedepsiți daca îndrăznesc si ei sa gandeasca, sa aiba o stima de sine ridicata si sa spuna NU, deci religia crestina ne vrea sclavi, sclavii unui dictator imaginar creat de criminalul de Moise (care a omorat un egiptean si chiar un evreu de al lui care muncea in "ziua sfanta" ) si altii ca el, la fel de înapoiați si de barbari, numit Dumnezeu, lucru valabil pentru toate religiile abrahamice, monoteiste provenite din acea zona a lumii.

Dragoste si unitate
 Aceasta piramida simbolizează o ierarhie in varful căreia se afla ochiul stăpînului, care poate fi si Dumnezeu care si el este descris in biblie ca un fel de dictator care ii pedepsea crunt pe cei care încercau sa ridice puțin capul.
Piramida de pe dolar reprezinta un sistem economic piramidal, centralizat, atent supravegheat de la varf astfel încît sa nu fie încălcate legile statului si sa se mențină ordinea si funcționalitatea sistemului, iar faptul ca provine de la masoni nu ar trebui privit ca un lucru rau. Sa nu uitam ca masoneria, după cum ii spune si numele a fost o organizație de arhietcti (numiti la acea vreme zidari, franțuzescul "mason") care cunoșteau multe lucruri, unele dintre ele neexplicate nici măcar in ziua de azi cum ar fi efectul de piramida, in timp ce contemporanii lor creștini credeau ca pamantul este plat si soarele se mișca pe cer si ardeau oameni pe rug pentru ca indrazneau sa zica ca Pămîntul este rotud, pentru "sodomie" sau pentru vrăjitorie. Daca nu ar fi existat masonii nu ar fi existat nici minunatele catedrale si clădiri monument istoric din Europa pentru ca ei au fost cei care le-au proiectat. Deci care erau malefici si distructivi? masonii care construiau cladiri care au rezistat secole intregi si foloseau curentul electric si efectul de piramida depasindu-si cu mult epoca sau crestinii agresivi care ardeau oameni pe rug si tineau populatia in ignoranta mergand dupa dictonul "Crede si nu cerceta"?


Un comentariu:

Mary Alice spunea...

acum p bune , ai perfecta dreptate o.o . nu mi-am pus niciodata intrebarea asta , dar chiar nu cred ca masonii sunt cei "malefici" . ador postarile astea despre dumnezeu , ma apropie de adevar

Related Posts with Thumbnails