luni, 13 iunie 2016

Ce s-a ales de galeria AAP din Herastrau

Acum 5 ani pe vremea asta creatiile mele erau expuse la galeria AAPB de la pavilionul B din parcul Herastrau, alaturi de creatiile altor artisti membrii ai Asociatiei Artistilor Plastici din Bucuresti.

Acum 4 ani acelasi spatiu a gazduit salonul Best of organizat de AAPB si o expozitie de grup la care am participar si eu cu un numar considerabil de lucrari.

Galeria AAPB a gazduit numeroase expoziții de grafica, pictura si sculptura pana in februarie 2013 cand a fost inchisa in mod abziv de catre ALPAB, sub pretextul unei reamenajări care nici macar in ziua de azi nu a inceput, salile aflandu-se in plin proces de degradare.
Construite de la inceput in scopul de a gazdui expozitii de pictura, aceste sali stau inchise, uitate si nefolosite in timp ce artistii plastici din Bucuresti nu au unde sa-si expuna lucrarile.
In speranta ca aceste spatii vor fi redate artistilor si publicului in scopul de a bucura ochii privitorilor si de a oferi artistilor o posibilitate de expunere si promovare va rog sa semnati si sa distribuiti aceasta petitie

Niciun comentariu:

Related Posts with Thumbnails