luni, 9 decembrie 2013

Iubind o fiinta cu o aura neagra


Ea se lasa iubita si invaluita de aura fiintei iubite, o aura neagra, si contpindu-se cu iubirea ei ia asupra ei toata energia intunecata, toata durerea fiintei iubite pe care acum o simte si ea datorita legaturii profunde ce s-a format intre cele doua suflete. Ea isi percepe fiinta iubita si de la distanta ca pe ceva negru cu aspect de smoala si de serpi care o incolacesc si o invaluie si ar vrea sa o curete de aceasta energie neagra, sa o elibereze. Oare va reusi sau va fi si ea trasa in jos si invadata de aura neagra? Sa fie aceasta o iubire toxica? Sa fie iubirea ei un demon, o creatura a intunericului? Raspunsul este nu. Nu fiinta pe care o iubestea aceasta femeie este sursa de energie malefica. Toata energia intunecata si neagra provine din exterior de la ceilalti, toata ura lor intoarsa impotriva ei, adunata si transformata in suferinta si tristete fara margini, iar un om care sufera asa este perceput, precum ceva intunecat, urat si respingator care ar putea sa-i traga in jos si pe cei care s-ar apropia de el. Din acest motiv omul care sufera este si mai respins de ceilalti, in loc sa fie ajutat. Ea are aura neagra si incarcata de energii si sentimente negative datorita celor care nu o vor si nu o accepta printre ei. Oare de ce nu putem trai in pace, armonie si iubire? Oare de ce aceste 3 cuvinte sunt doar vorbe goale spuse chiar de cei care ne intuneca aura judecand-ne, intsigand la ura impotriva noastra, respingandu-ne, aruncandu-ne chiar ei in infern?

2 comentarii:

Ioana spunea...

Corina, de unde ai stiut ?! Cat de adevarat este, cat de cruda e lumea... ma intreb daca noi doi vom putea sa fim impreuna, daca rautatea si prejudecatile celorlalti nu ne vor desparti... suntem atat de fragili ! (si... sufera... sufera atat de mult... si nu este nimeni sa inteleaga, e doar ea, dragostea noastra, de nimeni stiuta... oare cat voi mai putea minti, cat timp ma voi putea ascunde... cat as vrea sa fim impreuna mereu, e atata liniste si dragoste in bratele sale... !)

Oleg spunea...

După cuvîntul lui Dumnezeu este clar că El vă arată prin conştiinţă că păcatul deşi pare atrăgător şi chiar şi aduce o anumită plăcere temprorar, totuşi apoi aduce sentimente de vină şi spaţiu gol şi negru înauntru. Cum e descris mai jos.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Proverbs+5&version=RMNN

Aceasta am simţit şi eu în trecut cînd trăiam în păcat mulţi ani şi cred că vă înţeleg sentimentele. Numai mulţumesc lui Dumnezeu că prin Fiul său Iisus Hristos mi-a ierat păcatele şi îmi dă dragostea sa şi lumina adevărată a Tatălui, ce duce la viaţa veşnică. Cuvintele sale sunt ca hrană pentru gaura neagră din inimă ce vine din păcatul şi goana după placeri şi distracţii lumeşti.

Este necesar de căutat hrana spirituală a lui Dumnezeu, cum e a zis prin Fiul său,
pentru că Cuvîntul lui Dumnezeu adică Iisus Hristos întrupat în om, şi acest cuvînt devine arma împotriva ispitelor diavolului

„Este scris: ‘Omul nu trăieşte numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu’.”

şi

"Isus le-a zis: „Adevărat, adevărat vă spun că Moise nu v-a dat pâinea din cer, ci Tatăl Meu vă dă adevărata pâine din cer, căci Pâinea lui Dumnezeu este aceea care se pogoară din cer şi dă lumii viaţa”. „Doamne”, I-au zis ei, „dă-ne totdeauna această pâine”. Isus le-a zis: „Eu sunt Pâinea vieţii. Cine vine la Mine nu va flămânzi niciodată şi cine crede în Mine nu va înseta niciodată. Dar v-am spus că M-aţi şi văzut şi tot nu credeţi. Tot ce-Mi dă Tatăl va ajunge la Mine şi pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară, căci M-am pogorât din cer ca să fac nu voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis. Şi voia Celui ce M-a trimis este să nu pierd nimic din tot ce Mi-a dat El, ci să-l înviez în ziua de apoi. Voia Tatălui meu este ca oricine vede pe Fiul şi crede în El să aibă viaţa veşnică, şi Eu îl voi învia în ziua de apoi.”

https://www.biblegateway.com/passage/?search=mat+4%3A1-11%3B+john+6&version=RMNN

Deci vă invit să veniţi la dragostea Tatălui ceresc care caută tot cel ce este pierdut, ca prin Fiul său Iisus Hristos să vă salveze, să vă ierte păcatele, să spele toate spurcăciunile negre ale iadului şi să vă facă fiica iubită şi curăţită de minciunile diavolului, cum m-a salvat pe mine la fel, şi mă curăţeşte şi mă perfectează zi de zi, nu că cineva merită din faptele sale, dar din dragostea şi harul lui Dumnezeu. Deci încă aveţi timp şi Hristos bate la uşa inimii voastre să cineze cu voi, şi să vă lumineze şi să hrănească inima, sufletul şi trupul. Glorie şi mulţumiri doar Tatălui prin Fiul său Iisus Hristos.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=mat+3&version=RMNN

Related Posts with Thumbnails