luni, 15 aprilie 2013

Dupa arta si cultura si cercetarea stiintifica e lovita prin mijloace economice

Dupa plimbarile prin Herastrau din acest weekend care mai mult mi-au stricat weekendul dupa ce am vazut ca se pregateste schimbarea destinatiei salilor de expozitie de la pavilioanele A si B care pana acum numai sali de expozitie au fost fiind construite de la inceput in acest scop azi am mai primit o veste proasta.
Citind acest articol am aflat ca in tara asta se duce si un adevarat razboi economic impotriva cercetarii stiintifice prin tairea fondurilor alocate proiectelor. Se pare ca in tara asta de fiecare data cand cineva vrea sa faca ceva constructiv este lovit dur in timp ce sunt lasate sa infloreasca diverse afaceri care pentru societate, pe termen lung sunt ca o molima, ca un cancer care mananca acest stat muribund si oamenii de afaceri mafioti cu caracterul lor infect prospera.
Cei care ne conduc ne vor o turma amorfa, un popor de prosti care sa nu cumva sa depaseasca nivelul intelectual al lui Becali, Vanghelie sau plagiatorul involuat spre stadiul de maimuta suferind de microcefalie si retard mintal.
Daca proiectele de cercetare raman doar cu 50% din fonduri ma intreb ce se intampla cu restul banilor. Unde se duc ei? In loc sa investim in viitor societatii, cercetarea fiind motorul principal al progresului noi o subminam prin mijloace economice ca si cum ar fi ceva daunator care trebuie starpit. Oare de ce au devenit artistii si aomenii de stiinta atat de incomozi incat sa fie loviti in halul asta si pe cine deranjeaza activitatile culturale sau cercetarea stiintifica?

Un comentariu:

Anonim spunea...

i stop smoking thanks to you !!

My homepage; Green Smoke 10

Related Posts with Thumbnails