miercuri, 3 octombrie 2012

Corina Chirila fashion designer - cateva tinute creatie properie

Tinuta office

O rochie eleganta pentru o seara romantica in companie persoanei iubite

Geaca si pantaloni de piele cu lanturi pentru o femeie puternica si independenta
Astazi continuand seria de postari din cadrul concursului SuperBlog 2012 mi-am incercat talentul de designer vestimentar si am realizat 3 tinute: una office pentru o femeie de afaceri abila si inteligenta care isi pastreaza delicatetea si feminitatea sau pentru o profesoara care isi aproprie elevii nu prin pedanterie si o imagine sobra ci printr-o tinuta vesela si tinereasca cu sacou si fusta roz, o tinuta eleganta pentru o seara romantica petrecuta in compania fiintei iubite si o tinuta formata dintr-o geaca si o pereche de pantaloni de piele cu lanturi pentru o femeie puternica si independenta.
Probabil ca va intrebati de unde m-am inspirat. Sursa mea de inspiratie este colectia de toamna de la real din marca proprie Designers

2 comentarii:

Francinne spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Draga mea Corina. Esti buna de designer pe o alta planeta, pe aceasta NU. Fara suparare dar desenezi infect, nu ai imaginatie in a desena crochiuri(pentru ca asa se numesc) si sfatul meu avizat este sa te tii doar de picture. Acolo isi va da cu parerea alta persoana avizata. Pentru informatia ta nu exista costumatie de coktail ci vestimentatie de gen... Sper ca de acum nu vei mai folosi sintagma de fashion designer decat dupa 5 ani exclusiv in domeniu si muuuuult talent.

Related Posts with Thumbnails