Aceasta este fabrica de copii in viziunea mea. Fabrica de copii este locul in care embrionii creați fie prin fertilizare in vitro cu gameți selectați special pentru a avea anumite gene, fie prin clonare sunt ținuți pe toata perioada de 9 luni in aparate speciale care asigura toate condițiile din uterul unei mame. Daca ar exista fabrici de copii femeile nu ar mai fi nevoite sa fie gravide 9 luni si sa nască pentru a avea urmași. Spre deosebire de reproducerea naturala care e haotica si de multe ori, pe langa multe alte necazuri, poate duce la apariția de copii nedoriți sau cu defecte genetice sau congenitale, reproducerea artificiala in fabrici de copii ar fi mult mai avantajoasa si mult mai sigura fiecare copil nascandu-se când este nevoie de el. In felul acesta s-ar rezolva si problema demografica pentru ca s-ar ști de cați copii este nevoie pentru ca populația sa se mentina constanta in timp ce in cazul reproducerii naturale pot sa apară fie situații când se nasc prea mulți copii si populația creste necontrolat, fie situații in care femeile din diverse motive nu pot sau ajung sa nu-si dorească sa facă copii si populația scade. Nu in ultimul rând intr-o fabrica de copii evoluția fiecărui embrion ar putea fi cunoscuta si controlata incepand de la recombinarea genelor si pe toata perioada de 9 luni cat timp acesta se dezvolta in interiorul aparatului care tine loc de mama, in acest fel evitandu-se apariția malformațiilor congenitale sau a diverselor accidente care perturba dezvoltarea prenatala a copilului. O fabrica de copii ar putea sa aiba grija de embrioni de de fetuși mai bine decât orice mama purtătoare daca ar fi bine pusa la punct si in acest fel nu ar mai fi nevoie de chinurile sarcinilor si ale nașterilor pentru perpetuarea speciei, aceasta fiind realizata mult mai eficient de fabrica cu sute de aparate in care se dezvolta embrionii si fetușii pe toata perioada de 9 luni, aparate controlate de un supercomputer care monitorizează in permanenta evoluția produșilor de concepție.
Ma numesc Corina Chirila si am inceput sa desenez si sa pictez in anul 2000, cand aveam 13 ani, fiind inspirata de poezia Dorinta de Mihai Eminescu, poezie care m-a facut sa vad cu ochii mintii acea imagine de vis si sa-mi imaginez ca sunt eu acolo in codru in locul poetului.Imi place sa desenez si sa pictez toate lucrurile la care visez si la care nu pot sa ajung. Acest blog contine creatiile mele precum si trairile din spatele lor, acele sentimente si dorinte care m-au motivat
Un comentariu:
Ok,ti-a iesit,eu n-as putea in veci sa fac asa ceva.
dar fabrica de copii?ai imaginatie,dar...
copilul este ceva care Nu se face in fabrica.un copil facut in fabrica ar fi ... nu stiu,cyborg sau ceva.n-ar fi real. ar fi un robot.
si imah=gineazati lumea plina de robotzi.
mda,ti-a iesit fundalul,si ideea e... originala.dar...
Trimiteți un comentariu