duminică, 30 august 2015

Zeita Aurora

Zeita Aurora

30.08.2015
20:07



Aurora, zeita rasaritului din mitologia romana, sora cu soarele si luna, pictura ulei pe panza

Izvorul noptii

Ieri am mai pictat un tablou ce are ca sursa de inspiratie versurile lui Lucian Blaga

luni, 24 august 2015

Fumatul, un pact cu diavolul

In Romania din ziua de azi este aproape imposibil sa iesi in oras si sa socializezi fara ca iesirea in club, la o cafea, suc sau limonada, sau masa in oras sa fie garnisita cu fumul cancerigen de tigara. Inspiratia pentru aceasta pictura mi-a venit dupa o serie de prietenii toxice la propriu cu diverse persoane care nu puteau sta nici macar o ora fara sa fumeze si iesiri in diverse localuri in care aerul era irespirabil din cauza fumului.
Fumatul este un pact cu diavolul, un obicei daunator atat pentru fumator cat si pentru cei din jur. Dupa ce ca aerul din Bucuresti este si asa poluat, mai este viciat si de fumatori, ca si cum nu ar fi suficiente gazele de ejapament, praful, si toti poluantii deja existenti. In conditiile acestea un nefumator are doar doua alternatice, ori accepta sa fie intoxicat cu fum de tigara, ori ramane singur, inchis in casa, avand de ales dintre viata sociala si propria sanatate.
Oare cand va intra in vigoare legea care interzice fumatul in absolut TOATE spatiile publice?

miercuri, 19 august 2015

duminică, 16 august 2015

Picturi si ganduri despre iubire

Picturi si ganduri despre iubire

16.08.2015
13:19



Stand iar singura la sediul AAPB de pe str Gheorghe Pop de Basesti nr 37a privesc unul dintre tablourile mele si simt iar un dor enorm. In imagine este un detaliu din acest tablou, doua femei cu aripi de fluture, aripi de visare ce se tin de mana in zborul lor. Una este bruneta, cu parul scurt, rebel, cu cateva suvite acoperind partea dreapta a chipului ei. Ea este puternica si independenta in zborul ei. Trupul ei este sculptat intr-un mod armonios, cu muschi puternici. Cealalta este blonda, cu parul lung si ondulat si se tine strans de mana brunetei ce o ridica in zborul ei tragand-o dupa ea , ducand-o in locuri neexplorate inca, ca si cum nu ar vrea sa o piarda.
Am facut tabloul anul trecut si acum privindu-l ma intreb cine ar putea fi femeia din partea dreapta.

miercuri, 12 august 2015

Inger si demon

Inger si demon

12.08.2015
15:53



Aceasta este una dintre picturile pe care le puteti vedea la expozitia mea personala deschisa la sediul AAPB de pe str Gheorghe Pop de Basesti nr 37a, o pictura despre frumumusete si iubire, iubirea intre doua suflete atat de diferite care totusi se atrag

luni, 10 august 2015

Inima si sufletul, o pictura despre iubire si univ

Inima si sufletul, o pictura despre iubire si univers

10.08.2015
17:03



Aceasta pictura in ulei pe panza este expusa la sediul AAPB de pe str Gheorghe Pop de Basesti nr 37a. Pictura prezinta nebuloasa inimii, nebuloasa sufletului si nebuloasa Rosette intre doua fiinte indragostite

sâmbătă, 8 august 2015

Emotie de toamna, pictura pe piele naturala

Am facut aceasta pictura inspirata din poezia lui Nichita Stanescu azi la 5 dimineata

Acuarela cu flori si multe culori

Acuarela cu flori si multe culori

08.08.2015
16:26



Am facut aceasta pictura azi la 6 dimineata, dupa ce am terminat inca doua picturi. Am vrut sa fie ceva vesel, cu flori si multe culori, o pictura care aduce primavara si in cele mai mohorate zile

Iubire in lumina diminetii pe malul marii

Iubire in lumina diminetii pe malul marii

08.08.2015
12:51



Azi m-am trezit la 5 dimineata si pana la ora 9 am pictat 5 tablouri. Acesta este unul dintre cele 5 tablouri de azi, o pictura in ulei pe panza despre mare, soare si iubire. Am facut acest tablou ducand dorul unei plimbari romantice pe malul marii. Privind rasaritul bucurestean gandul mi-a zburat la mare si iubire. Am facut pictura dorindu-mi sa privesc rasaritul de la malul marii, alaturi de o prezenta feminina calda, plina de iubire, in loc sa stau singura in casa mea din Bucuresti sau in galeria de arta unde am acum expozitie

joi, 6 august 2015

Dor de duca

Dor de duca

06.08.2015
15:35



Sunt iar singura la sediul AAP unde este deschisa expozitia mea de pictura si privind acest tablou incep sa simt dorul, dorul de o o calatorie, dorul de femeia pe care o visez mereu. Privind acest tablou parca o vad coborand din tren si venind spre mine, inalta, atletica, cu pasul hotarat. Cat de mult mi-as dori sa ma plimb prin munti alaturi de ea acum, in loc sa stau singura in aceasta sala de expozitie. Doar in visele mele o intalnesc si calatoresc alaturi de ea.

miercuri, 5 august 2015

August

August

05.08.2015
17:21



Poate par o ciudata cand zic ca urasc luna august. Poate sunt singura fiinta din lume care uraste timpul liber. Pentru mine nimic nu mai deprimant decat un concediu dat obligatoriu in luna august, sarbatorile sau o lunga si plictisitoare zi de duminica in care nu am de ce sa ma agat, lipsind posibilitatea de a umple acel timp mort cu un job sau alta activitate. Urasc zilele moarte in care nici telefonul nu mai suna si nici pe internet nu mai gasesc pe nimeni online, zilele in care uitam sa mai comunicam si ne indepartam unii de altii, zilele in care ma simt singura.

luni, 3 august 2015

Expozitie personala la Asociatia Artistilor Plasti

Expozitie personala la Asociatia Artistilor Plastici Bucuresti, sediul de pe str Gheorghe Pop de Basesti nr 37A

03.08.2015
14:49



Expozitia este deschisa pana la sfarsitul lunii august. Va astept sa o vizitati.

Emotii de august

Pentru mine luna august este precum o gaura intr-un zid dincolo de care exista o gaura neagra care aspira totul lasand doar vid si intuneric in jur, o gaura neagra care ma trage si pe mine spre colaps si nu am scapare. August este o luna moarta si cea mai deprimanta luna din an, luna in care neavand cu ce sa-mi ocup timpul imi amintesc cat de singura sunt, luna in care nici la televizor nu am ce vedea, nici pe internet nu gasesc pe nimeni si nici in oras nu am ce face, nici macar banalele cumparaturi atata timp cat magazinele sunt foarte prost aprovizionate.
Acest tablou reda ceea ce am simtit in fiecare vacanta si in fiecare concediu in luna august, golul enorm din sufletul meu si tristetea fara margini. Nimic nu e mai deprimant decat o luna in care simti ca plutesti in deriva in neant si nu ai de ce te agata, precum un cosmonaut pierdut in vidul interstelar.
Tabloul poate fi vazut pana la sfarsitul lunii august la sediul AAP de pe Str Gheorghe Pop de Basesti nr 37a.
Related Posts with Thumbnails