marți, 31 martie 2015

A darui o inima

Acesta este un tablou despre daruire si sentimente adevarate pe care l-am pictat sambata

luni, 30 martie 2015

Esenta de mireasa

Acest tablou este o oda inchinata casatoriei, familiei si maternitatii. Mireasa, este in acelasi timp si o viitoare mama, acesta fiind scopul casatoriei ei.

marți, 24 martie 2015

Iubirea cosmica ce leaga doua suflete

 Despre creatia de mai sus am mai scris. Este un tablou pe care l-am facut pornind de la o pictura de mai jos ce dateaza din anul 2002. Am facut aceste creatii ilustrand conceptul de iubire universala intre doua suflete pereche complementare. Iubirea lor inconjoara plneta dand viata precum lumina si caldura soarelui.

luni, 23 martie 2015

3 dintre lucrarile mele participa la expozitia "Romania, oameni si locuri" de la galeria Labyrith

Lupul dacic, o lucrare despre asemanarea dintre sfinxul din Bucegi si un dac tarabostes si o natura statica cu specific romanesc participa la expozitia "Romania, oameni si locuri" de la galeria Labyrith.



Va astept la vernisaj maine la ora 18.
Mai jos gasiti harta

vineri, 20 martie 2015

luni, 16 martie 2015

Cum am pictat un tablou despre o plimbare romantica

Despre tabloul meu avand ca subiect o plimbare romantica dupa plaoie am mai vorbit. In filmuletul de mai jos veti vedea cum am facut acest tablou.

duminică, 15 martie 2015

Portretul reginei Maria desenat in creion

Azi am desenat portretul reginei Maria asa cum era ea, o femeie frumoasa, blonda cu ochii albastrii

Floare de gloxinia

Floare de gloxinia, pictura acrilice pe panza

O plimbare romantica dupa ploaie

Intr-o dimineata am visat ca eram intr-un oras cu strazi mari si multi copaci si ma plimbam alaturi de o fata de varsta mea, putin mai inalta decat mine. Ploaia se oprise si era atat de placut incat nju am putut uita cel vis. Acum cateva zile am facut o pictura prin care am redat ceea ce am visat

joi, 5 martie 2015

Din umbrele subconstientului

Am facut acest desen in aceasta dimineata, fara ca macar sa privesc pixul si hartia, dupa o serie de ghinioane, dupa ce m-am trezit foarte greu, cu dureri de cap si foarte obosita dimineata, am pierdut autobuzul, cand am incercat sa iau metroul m-am trezit ca ambele mele cartele de metrou sunt refuzate de aparat, desi mai aveam cateva calatorii pe ele, am vrut sa cumpar ceva si nu aveau produsul respectiv in magazin si am scapat o mai multe obiecte pe jos.
Desenul l-am facut cu pixul pe o foaie A4, dupa ce au avut loc aceste intamplari. Erau nervoasa si nelinistita in timp ce il faceam.
Voi ce vedeti in acest desen? Eu vad un craniu din porfil. Dupa ce am terminat desenul si l-am privit aceasta imagine mi-a dat fiori. O imagine sinistra s-a nascut din adancurile subconstientului meu, iar aceasta imagine ridica noi semne de intrebare

Esență de mireasă

Esență de mireasă, desen în creion
Related Posts with Thumbnails