sâmbătă, 28 februarie 2015

Legendele zodiilor la galeriile Excelsior




  • Picturile mele reprezentand legendele zodiilor din mitologia romana si greaca sunt expuse la Galeriile Excelsior, Str. Toma Caragiu nr. 3 (intrare din Ion Ghica) vis-a-vis de Cinema PRO, in spatele Palatului Sutu (muzeul de Istorie al Bucurestiului)- langa Piata Universitati,
     in cadrul targului Vive la femme





luni, 23 februarie 2015

Muza lui Eminescu

Ieri am pictat-o pe fata care l-a inspirat pe Mihai Eminescu, copila cu parul de aur, asa cum o descria poetul in creatia sa "Aveam o muza"

duminică, 22 februarie 2015

Ochiul lui Dumnezeu, iarna si structurile vii

Am facut acest desen azi. Recunosc ca ideea nu-mi apartine. Am fost inspirata de tabloul "Visul" expus la salonul de iarna organizat de Cenaclul Tuculescu la Cercul Militar National, sala ronda.

sâmbătă, 21 februarie 2015

vineri, 20 februarie 2015

Salonul de iarna organizat de Cenaclul Tuculescu poate fi vizitat pana pe 1 martie

Ieri a avut loc vernisajul salonului de iarna organizat de Cenaclul Tuculescu la Cercul Militar National, sala ronda. Expozitia din care face parte si foca mea poate fi vizitata pana pe 1 martie. Mai jos sunt cateva imagini de la vernisaj, pentru cine nu a reusit sa ajunga.


marți, 17 februarie 2015

Salon de iarna organizat de Cenaclul Tuculescu la Cercul Militar National, sala ronda

Foca mea singura si trista ce priveste aurora boreala este expusa la Casa Centrala a Armatei, sala ronda, in cadrul salonului de iarna organizat de Cenaclul Tuculescu, Va astept la vernisaj joi, 19 februarie la ora 17. Expozitia Ramane deschisa pana pe 1 martie. Intrarea e libera.


luni, 16 februarie 2015

O foca singura si trista la Cercul Militar National

Aceasta foca este expusa la Cercul Militar National, sala ronda, in cadrul salonului de iarna organizat de cenaclul Tuculescu. Expozitia va ramane deschisa pana pe 1 martie. Va astept joi, 19 februarie la ora 17 la vernisaj

Desenand Portretul lui Buresbista si sfinxul din Bucegi la lumina ultrav...



Ieri m-am filmat desenand un dac tarabostes fata in fata cu sfinxul din Bucegi la lumina lampii UV contra insectelor. Am folosit un marker galben fluorescent

miercuri, 11 februarie 2015

luni, 9 februarie 2015

O pictorita care picteaza femei goale


"Pictorita care picteaza femei dezbracate", asa eram cunoscuta in adolescenta mea, cand obisnuiam sa desenez si sa pictez in sute de chipuri iubirea la care puteam doar sa visez, suferind in tacere. In imaginea de mai sus este o pictura datand din anul 2002 modificata azi in photoshop prin care am redat imaginea unei pictorite ce-si picteaza iubirea, o fata ca mine pe care mereu mi-am dorit sa o intalnesc. Oare ea chiar exista undeva in lume?

Valul galactic

Prin aceasta pictura pe care am facut-o in acest weekend am reprezentat valul galactic, o emisie din centrul galaxiei noastre

sâmbătă, 7 februarie 2015

Cu gandul la iubire

Indreptandu-ma spre patul gol si rece simt un dor ma curpinde. Mi-as dori ca in acest pat sa ma astepte ea, iubirea mea, sa o simt langa mine ca in pictura de mai sus, sa adorm in bratele ei. De o saptamana o visez in fiecare noapte. Visez mereu ca sunt langa ea, calatorim impreuna si ma insoteste atat pe strazile din centrul vechi cat si in locuri unde nu am fost niciodata.
Am facut pictura de mai sus anul trecut, cu putin timp inainte de 1 decembrie pornind de la un vechi vis de iubire. Mai jos sunt niste desene si picturi mai vechi avand acelasi subiect.

Pictura din 2004

miercuri, 4 februarie 2015

Yelena Mizulina

Gospodina neonazista, antisemita, conservatoare, inapoiata, frustrata cu aspect porcin si minte la fel de multa cat o gaina din desenul de mai sus este gata sa dea cu cratita in cap oricui incearca sa ridice capul, precum o soacra acra, fiind in stare sa comita crime impotriva umanitatii la fel ca si inchizitorii din evul mediu care ardeau "vrajitoare" pe rug si este obsedata de pedofili acuzandu-i de pedofilie in mod gratuit pe toti care nu sunt de acord cu politica ei. Ea fost pusa de Vladimir Putin la loc de cinste in duma de stat din Rusia, la conducerea comisiei pentru familie, femei si copii. Aceasta scroafa ar fi trebuit sa respecte in primul rand ea principiile conservatoare la care tine atat de mult si sa stea la cratița si la crescut copii in loc sa se bage in politica si sa născocească legi care intra abuziv in viata personala a oamenilor,  restrictioneaza internetul, anuleaza dreptul la libera exprimare sub pretextul protectiei copiilor fata de influentele daunatoare si transforma femeile in masini de facut copii. Este vorba despre Yelena Mizulina, autoarea legilor retrograde, antidemocratice si extremiste ce interzic nasterea copiilor cu ajutorul unei mame surogat, in ciuda faptului ca aceasta este obsedata de copii si isi doreste o crestere demografica cu orice pret, "propaganda homosexuala" (o mare aberatie care arata ca politicienii care au gandit o asemenea lege habar nu au ca homosexualitatea tine de structura biologica a individului si e innascuta, nu se invata, avand legatura cu gradul de masculinizare prenatala a nucleului INAH 3 din hipotalamus) si adoptiile internationale si ingreuneaza divortul. Aceasta femeie este o combinatie sinistra intre nazistii de pe vremea lui Hitler si inchizitorii din evul mediu, in politica ei viziunile de extrema drepta îmbinându-se cu fundamentalismul crestin. Yelena Mizulina a sustinut intre altele si ca evreii nu au ce cauta in Rusia si ar trebui sa se intoarca in Israel si ca femeile nu ar trebui sa fie admise in invatamantul superior inainte a de a naste.
Sunt sigura ca daca as fi fost in Rusia as fi fost arestata pentru aceasta postare si pentru acest desen.

Stele, planete si galaxii fosforescente pictate pe o pereche de pantaloni

Ieri am pictat stele planete si galaxii pe o pereche de pantaloni folosind culori fosforescente.

Related Posts with Thumbnails