duminică, 8 ianuarie 2012

Vultur atacat de ciori

Vultur atacat de ciori

Cu acest nou desen am continuat seria mea de desene si povestioare cu ciori agresive si flamande care ar manca pe oricine de viu, chiar si pe marele vultur cu pene de aur, purtător de scut si de cruce pe spinarea caruia traiesc murdarindu-i penele cu gainat. Marele vultur este milos cu ele dandu-le mancare desi ele ii fac numai rau, fura din mancarea lui, se inmultesc fara numar, il fac de ras in fata altor pasari si nu-l ajuta cu nimic si cu toate astea tot ele il ataca pe bietul vultur cand le este foame sau se simt discriminate in raport cu alte pasari.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sa descrii in cuvinte ce ai vrut sa exprimi in desen e ca si cum ai explica un banc bun.... jalnic

Anonim spunea...

Fata draga, nu esti sanatoasa la cap... ce-o fi in sufletul tau de poti sa scrii si sa desenezi asa ceva.
Ciori mancand din cadavre !!!???

Udroiu Ionut spunea...

"Fata draga, nu esti sanatoasa la cap... ce-o fi in sufletul tau de poti sa scrii si sa desenezi asa ceva.
Ciori mancand din cadavre !!!???" Se vede ca multi nu stiu ce simbolizeasa aceasta stema! Pentru mine este sacra si intr-o buna zi chiar as vrea sa mi-o tatuez in dreptul inimii. Da-mi voi sa-ti spun ce simbolizeaza.


vulturul simbolizeaza puterea vazduhului. Ochiul atot vazator dar in varianta romaneasca. Sabia il simbolizeaza pe Stefan cel Mare si Sfant. Arma lui cu care a aparat aceasta tara de NEATARNARE (inchinare la pagani si la zeitatile lor... apararea ortodoxiei Petre Tutea) Sfestinicul il simbolizeaza pe Mihai Viteazaul. Unirea noastra. Unirea dintre romani care ar trebuii sa ramana pururea. Crucea semnifica jertafa strabuniilo fiindca aceasta tarisoara a fost un altar al jertfei. pe aceasta tarana imbibata cu sange unde din cand in cand ar trebuii sa ne aplecam in genunchi s-o sarutam. Asta simbolizeaza stema. iar desenul tau este perfect! Ciorile inmorale si anticulturiste care ii tinem la san. Buba tarii. Plus alte cior de pe la Bruxel...

Related Posts with Thumbnails