joi, 29 septembrie 2011

Ultimul sărut si șoapta, doua desene in pix făcute ieri

The last kiss pen drawing
Lust- The kiss
Acestea sunt doua desene pe care le-am făcut ieri jucandu-ma cu un pix roșu si unul albastru

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Reteaua neuronala pictura

Pornind de la desenul pe care l-am facut ieri jucandu-ma cu pixul azi am realizat aceasta pictura in tempera pe o hartie de 70x100. Am folosit foarte mult albastru si alb pentru a pune in evidenta natura electrica a influxului nervos care circula ca o scanteie de la un neuron la altul, fenomen biofizic care este caramida de baza a tuturor gandurilor noastre. 

joi, 22 septembrie 2011

Reteaua neuronala

Reteaua neuronala

Azi m-am jucat cu un pix si desenul de mai sus e ceea ce a ieșit, o superba rețea neuronala cu sinapse prin care circula influxuri nervoase care stau la baza gândurilor, a emoțiilor si a întregii activitati mentale

Lumina raiului si iubirea ei nesfârșita

Lumina raiului - Iubirea nesfarsita - Iubirea divina

Acesta este un alt desen in pix având ca tema lumina raiului cu iubirea ei nesfârșita, floarea iubirii divine, iubirea aceea mai pura si mai puternica decât orice sentiment de pe lumea asta

marți, 20 septembrie 2011

Zeița Atena, desen nou

Zeita Atena

Prin acest desen in pix roșu si negru am dat viața zeiței Atena așa cum o vad eu, puternica, atletica, curajoasa si hotărâta, asemeni unei amazoane, ținând in mana flacăra înțelepciunii.

vineri, 16 septembrie 2011

Doi ochi căprui in tonuri de cafea

Doi ochi caprui - Pictura facuta cu cafea
Aceasta este o pictura pe care am creat-o ieri folosind doar cafea, o privire calda de caprioara in tonurile cafenii ale toamnei, doi ochi caprui, de culoarea cafelei ce privesc de sub frunzele aramii, o personificare a toamnei.

marți, 13 septembrie 2011

Otilia si Aurica din Enigma Otiliei in tonuri de cafea

Enigma Otiliei - Otilia si Aurica pictura facuta cu cafea Enigma Otiliei - Otilia si Aurica pictate cu cafea
Am realizat aceasta pictura inspirata din romanul Enigma Otiliei ieri folosind doar cafea pentru a picta.Prin aceasta pictura am incercat sa dau viața celor doua personaje si sa surprind relația dintre ele.Otilia si Aurica erau doua firi diametral opuse.
In acest tablou este Otilia, vesela, zâmbitoare, etalandu-se rochia in timp ce Aurica o privește cu invidie si dușmănie.
Otilia si Aurica din Enigma Otiliei Enigma Otiliei - Otilia vs Aurica pictura facuta cu cafea

luni, 12 septembrie 2011

luni, 5 septembrie 2011

O entitate care ne învăluie cu lumina si iubirea ei nesfarsita

Lumina raiului care se gaseste si in noi Iubirea divina Iubirea absoluta si nergia ei protectoareAcestea sunt doua desene prin care am încercat sa pun pe hârtie o trăire unica pe care a avut-o o persoana pe care o cunosc, așa cum a văzut-o cu ochii mintii. După parcurgerea tunelului aburos si întunecat cu o lumina la capăt pe care il vad toți oamenii când mor. Respectiva persoana a simțit ca se integrează in acel ceva plin de lumina care o învăluie si ii transmite iubire, o iubire infinita, mult mai puternica decât iubirea oricărei ființe de pe lumea asta, o iubire asemănătoare cu iubirea materna dar mult mai puternica. Acel ceva plin de lumina si de iubire o învăluia precum o floare cu petale de lumina.  O farama din acea lumina divina se regăsește si in noi, in sufletul nostru. Aceasta este lumina pe care o vad si o simt mulți dintre noi înainte sa moara. Lumina raiului si iubirea suprema

vineri, 2 septembrie 2011

Peisaj cu comete si curcubeu in jurul soarelui

Acest curcubeu care a aparut in jurul soarelui acum doua zile m-a inspirat. Acesta este un halou care apare in jurul soarelui atunci cand in straturile superioare ale atmosferei sunt cristale de gheata. Prezenta acestor cristale de gheata in atmosfera duce la o racire a climei si este foarte posibil ca iarna urmatoare sa fie una destul de lunga si geroasa. Radiatiile X si gama provenite din cosmos duc la formarea acestor cristale de gheata.
Mai jos este tabloul pe care l-am realizat dupa ce am vazut acest fenomen, un peisaj cu comete si un curcubeu in jurul soarelui care a aparut din cauza cristalelor de gheata provenite de la comete.

Related Posts with Thumbnails